Wpis z mikrobloga

PS. Ja akurat jestem przeciwny wprowadzaniu wzorców arabskich w Polsce, ponieważ jak na prawaka przystało jestem przeciwny niekontrolowanej emigracji z krajów arabskich. W odróżnieniu od przedstawicieli lewicy którzy są jednocześnie za przyjmowaniem w sposób niekontrolowany uchodźców Islamskich i jednocześnie za promowaniem całego LGBT. Trochę to się nie kleii. No ale cóż jak już Wasza miłość do wysokich podatków, socjalu dla nierobów , braku kontroli na granicach, przyjmowania do kraju każdego itd. skończy się tym że Muzłumanie osiągną większość w społeczeństwie, to wtedy drogie Lewaki zrozumiecie dopiero co to jest walka o prawa LGBT. Bo teraz nikt Wam do łóżka nie wchodzi, ani do Waszego związku.

A jak już skończy się ta era Chrześcijaństwa w Europie i zacznie panować Islam ... to dopiero wtedy zrozumiecie iż brak zgody społeczeństw Chrześcijańskich na adopcje dzieci przez pary homo to nie było prześladowanie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#neuropa #bekazprawakow #homoseksualizm #shitwykopsays
prawarekasorosa - > PS. Ja akurat jestem przeciwny wprowadzaniu wzorców arabskich w P...

źródło: comment_gWzPskRcuLtMUT5LnUzG5KD9eSoNNynI.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kuklinsky na moim przykladzie powiem, że raczej żeby być prawakiem trzeba się zatrzymać w rozwoju ( ͡° ͜ʖ ͡°) sam w gimnazjum/liceum byłem prawakiem a nawet nacjololo momentami tak jak moi znajomi, ale dużo czytałem i myślałem i teraz się z siebie śmieję jaki byłem głupi xD a niektórzy mają takie poglady będąc dorosłym człowiekiem xDDD
  • Odpowiedz