Wpis z mikrobloga

@trykas: No to miał czy nie. Przecież byłeś ze swoim partnerem aby wyjaśnić wykopka z kilkoma ziomblami. Pewnie ten kuracyja to taki kozak, a ten z nagrania to pewnie jakiś gimbus, któremu nie podobało się to, że rafonix obraża mu matkę.
  • Odpowiedz
@repro5: Ale o czym ty bredzisz ? Zrobił tam coś ktoś oprócz Rafonixa? Nie , no to po co tak p--------z? Zgadzam się Rafon to patus , powinien zniknąć , ale wasza logika jest debilna , na siłę próbujecie się dopeirdolić
  • Odpowiedz
@Krzysztofius: Nie musieli robić nic. Pojechał, bo wiedział, że miał doczynienia z typowym bordo. D---------m się, że promuje takie zachowania wobec mniejszych i słabszych, przy większym typie tej lepy nie było. Teraz będą naśladowcy, a ty n----------z w komentarzach, że dobrze zrobił. Brakuje mu jeszcze kutwa poklasku. Zobacz, jak zareagował Jaglak i to było odpowiednie zachowanie, a nie wyskakuje z pięsciami do mniejszego.
  • Odpowiedz
@Daaniel-K: @repro5: (Rafonix dla mnie to patologia nic więcej , ale...) Ale co ma k---a do rzeczy w całej tej sytuacji fakt że gość był mniejszy i słabszy? Jakoś ten fakt nie przeszkodził mu zgrywania kozaka przez internet i prowokowania :) Jest masa takich internetowych napinaczy którzy się mają za Bogów bo są anonimowi , wyzywają innych , mówią kim to oni nie są , ale w rzeczywistości
  • Odpowiedz
@Krzysztofius: Stary, ja nigdzie nie napisałem, że rafonix to jakiś wojownik, bo moim zdaniem bardzo mu daleko - nawet do gościa, co ćwiczy kilka miesięcy - mówię tylko, że zachował się tak, bo zobaczył, że to pipka. Zachowanie jego przypomina gościa, co był gnębiony w gimnazjum, a jedyne, co może okazać to siłę wobec znacznie słabszego - by odreagować. On cały czas próbuje coś udowadniać.
Nie mam pojęcia skąd wziąłeś
  • Odpowiedz
@repro5: Nie napisałem że uważasz Rafonixa za wojownika tylko miałem na myśli to że Rafonix MOIM ZDANIEM też jest pipką w większym lub mniejszym stopniu w dalszym ciągu uważam że nie ma to kompletnie znaczenia dlaczego tak się zachował jak by przekaz końcowy wynikający z całej tej sytuacji jest ten sam - udajesz kozaka w internecie , czujesz się bezkarny , chcesz być fajny przed wykopowymi koleżkami czy innej społeczności
  • Odpowiedz