Aktywne Wpisy
thorgoth +530
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Mój różowy zaczął robić fajne pamiątki (exploding box) #handmade na #slub i chrzciny, chciałem żeby zobaczyło to większe grono ludzi bo sami jeszcze niedawno szukaliśmy oryginalnej pamiątki na ślub i było ciężko (stąd wziął się pomysł na dorobienie siedząc na macierzyńskim).
W związku z tym ogłaszam #rozdajo zaczął się okres ślubów wiec jest szansa ze któryś Mirek wyskoczy z piwnicy na weselicho i przyda mu się oryginalna pamiątka :) jeśli znalezisko wskoczy na gorące dyskusje zrobię losowanie boxa ;) a jeśli będzie fajny odzew to będę to robił cyklicznie :) liczę na was Wykopki
Link do Allegro
http://allegro.pl/pamiatka-kartka-na-slub-exploding-box-gotowe-i7353469690.html
#rozdajo #promocje #allegro #rozowepaski #wesele
@caps3l: to trzeba się było do mnie zgłosić ¯_(ツ)_/¯
na takie prace jest tag #scrapbooking w razie czego, a różowa niech trochę popracuje, bo jak na sześć dyszek to estetyka taka przeciętna dosyć ( ͡º ͜ʖ͡º)
Teraz kazdy juz w miare dba o swoje mieszkanie i nie zasypuje ich takimi pamiateczkami jak z odpustu. Naprawde jest wiele lepszych pomyslow.
Ja niedlugo na swoj slub jako pamiatke zamawiam male roslinki, coby mozna bylo postawic w kiblu, na oknie czy na biurku w robocie ;)
https://pl.pinterest.com/pin/372039619199762608/
@caps3l: Brzmi intrygująco. Co na to służby? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@caps3l: to ze zdjęcia nie jest zbyt czasochłonne, zwłaszcza jeśli nie jest spersonalizowane - bo nie jest. Zresztą dziewczyna jak
@matra: no za późno się obudzilam, jak zwykle XD
dzieki za linka!