Aktywne Wpisy
marv0oo +9
PZW wykopki. Jakiś "miły pan" mnie zgłosił za mówienie o tym za co Reporterek siedział w więzieniu i garowałem za to tydzień
Pozdrawiam Cię serdecznie kolego, żeby ci zrobili to za co reporterek garował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
Pozdrawiam Cię serdecznie kolego, żeby ci zrobili to za co reporterek garował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
MajsterZeStoczni +68
Zmagam się od ponad 20 lat z depresją, Moja matka kończy za kilka dni 60 lat. Kupiłem jej smartwatch i oprócz tego stwierdziłem, że zrobie coś sam,od lat wiedziałem, że lubi Słoneczniki van Gogha, to namalowałem po swoemu
#depresja #tworczoscwlasna
#depresja #tworczoscwlasna
Mirki jak to jest, że podróżując nigdy nie spotkałem się z jakimś mocno patologicznym zachowaniem imigrantów, a będąc w kraju na co dzień widuję patologię? Jak to wygląda u was podróżujących? Mieliście jakieś nieprzyjemności? Możecie opisać jakąś historię?
Pytam ponieważ odnoszę wrażenie, że narracja "Europa Płonie" jest trochę naciągana i w pierwszej kolejności powinniśmy zająć się własnym podwórkiem np. problemem patolicznego kibolstwa, a nie nadmiernie podniecać tym co się dzieje u sąsiadów?
#polityka #imigranci #bekazprawakow #bekazlewactwa #europa #patologiazmiasta #winapisu
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
@AnonimoweMirkoWyznania: takie patologiczne zachowania widac tylko w Wiadomosciach TVP
Komentarz usunięty przez autora
W Londynie, w restauracjach prowadzonych przez muslimów można kupić piwo i wino, nawet pod samym meczetem XD
Mamy wiedzieć że zachód jest zgniły i upada, żeby łatwiej dezintegrować UE.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}