Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@patatier: a co jak na średni nic innego nie działa i ciągle powraca? znam taki przypadek, kilka lat leczenia, ciągle nowe sposoby i nic, dopiero izotek pomógł to zakończyć :)
  • Odpowiedz
@patatier no ale co mi się takiego stanie XD miesiąc po odstawieniu izo zniknie z mojego organizmu pozostawiając idealna skórę. Ludzie lykaja przeciwbólowe jak cukierki, kobiety latami biorą tabletki antykoncepcyjne, inni palą fajki i jedzą syf a boją się kilkumiesiecznej terapii pod ścisłym nadzorem lekarza. Dziwny tez świat.

Tak jak powiedziała moja dermatolog. 'Możesz chodzić do mnie przez rok na kwasy. Nie muszę mówić że mnie się to bardziej opłaca niż
  • Odpowiedz
@Krzysiokk kasa kasa, maść za maścią, tetracykliny które są skuteczne tylko jak się je łyka, kwasy mikrodermabrazje i lasery plus kasa za kolejną wizytę wpada. Izo się opłaca... ale tylko pacjentowi ;)
  • Odpowiedz
@LajfIsBjutiful #!$%@? do dupy, moi rodzice nie mieli pieniedzy, miałem trądzik i twarz 3/10, ale #!$%@? z tego xd jak jesteś genetycznie #!$%@? psychicznie to nic Ci nie pomoże xd jedyne co to grałem w piłkę, a potem zacząłem robić pompki i drążek xd jesteście #!$%@? od urodzenia i jak sami nie postanowicie z tej karuzeli zejść, to zostaniecie tam do końca życia xd
  • Odpowiedz
@LajfIsBjutiful: normizm i przegryw to nie są rzeczy które definiuje sytuacja materialna, to samo z rodzicami normalnymi i #!$%@?. Niektórzy się nie nadają do bycia rodzicami i tyle.

Inna sprawa że znałem typów ze strasznie pokaleczoną twarzą - popularnych dynamiczniaków.
  • Odpowiedz
@LajfIsBjutiful: to nie jest takie proste. Ja od 7 lat zmagam się z trądzikiem. Kilku dermatologów zwiedziłem przez te 7 lat, wiąże się to z płatnymi wizytami raz w miesiącu, do tego miesięcznie trzy cyfrowa kwota za leki. Czasami to nie jest tania sprawa i nie każdy może sobie na to pozwolić.
  • Odpowiedz
@LajfIsBjutiful: Ja chodziłem do dermatologa miałem nawet jakąś maść robioną przez farmaceutę. I tak mimo stosowania wyglądałem jak na załączonym obrazku. Bez stosowania wyglądałem o wiele gorzek. Kuż nie wspominająć o tym że na plecach czy nawet w uszach mi potrafiły wyskakiwać
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@LajfIsBjutiful:

#przegrywstory

Moja Ś.P. babcia była pediatrą i bardzo konserwatywną katoliczką. Dala mi receptę na tonik na trądzik. Taki tonik, który przygotowują w aptece na podstawie składników opisanych na
  • Odpowiedz
@kaef_v2: po jednym pocałunku na korytarzu szkolnym wszystkie dziewczyny wiedziały, zeby się do mnie nie zbliżać...

CO??? co wy w tej szkole na przerwach robiliście? Albo trochę żal ciebie, jakbyś miał zwykła maść to byś wcześniej wyzdrowial
  • Odpowiedz