Aktywne Wpisy

Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową

szklarskaporeba +255
Wolam wszystkich plusujacych ten wpis.
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje

#4konserwy #neuropa #libertarianizm i troche #filozofia #polityka
@lewoprawo: i na kostke brukowom, i na urzędników, malowanie pasów na ulicach. Po #!$%@? malować pasy na ulicach jak ludzie głodujom? Po uj brukować nowe place i chodniki jak ludzie głodujom? Betonu nie zjedzom!!! ani beton nie jest środkiem płatniczym więc do kina za to nie pojdom.....
Logika
posłowie mają ustawowo free choćby przeloty LOTem i nie jest to kwestia żadnej anders. Co roku idzie na to xx mln zł.
tak samo jak mogą wystapić o ryczałt za wahe a weryfikacja nie jest po fakturach tylko po oświadczeniu osobistym więc 80% posłów wystepujeje po 35 kafli dodatkowej pensji)
itd itp
Hajs na fundacje czy inne bzdety zasze był pakowany, tak samo jak hajs