Wpis z mikrobloga

Studia, zajęcia z rachunkowości skomputeryzowanej. Program Symfonia - licencja wygasła. No nic dziś popracujemy na Płatniku. Program Płatnik - licencja wygasła. Zawołajmy informatyka. Informatyk - cofnijmy datę na kompie, na bank pomoże. Windows - błąd licencji. No nic idziemy do domu.
#politechnika #ksiegowosc #rachunkowosc
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jestem_kamil: U mnie nie dali uczelni licencji, miała go tylko prowadząca zajęcia i w trakcie ferii świątecznych przygotowała sama podręcznik w którym wyjaśniła wszystko krok po kroku, uczyliśmy się tylko z jej skrinów :P
  • Odpowiedz
A u nas jak już ciś zadziała to zarejestrowanych na kazdym kompie kilkunastu uczniów. No o masz wszyskie dane łacznie z peselem i adresem po jednym kliknięciu (,) a nie mozesz fikcyjnych podac bo platnik jest „wrażliwy” na pesele i bład wywala. Zresztą na zaliczenie babeczce dane są potrzebne. Ochrona danych osobowym tak średnio
  • Odpowiedz
@pasio9: jestem na 3 roku i to moje pierwsze zajecia przy kompach. i mówią bam otwarcie że to co robilismy do tej pory w wiekszosci nigdy nam sie nie przyda. nie ma chyba firmy ktora robi rachunkowosc na kartce. wszystko robi za nas komputer. jakas reforma sylabusa by sie przydala ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz