Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +2168
Laska z ktora sie umawialem od 4 miesiecy wysmiala mnie bo pojechalem z ojcem lvl 63 do Biskupina. Ja sam mam 28 lat i wracalem specjalnie do rodzicow zeby z nim na ten festyn pojechac, bo ojciec interesuje sie historia i zabieral nas na kazdy co roku. Powiedzialem jej, ze jak smieszy ja moja relacja to ma palic wroty. #rozowepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
atencjon +1127
Czy ja dobrze rozumiem bo nie śledzę tego dokładnie. Gdy Robert był w Polsce to Anka była w Hiszpanii i tańczyła bachatę z Alvaro, a jak Robert jest w Hiszpanii to ona przyleciała do Polski i tańczy bachatę z Alvaro?
Miarka się przebrała
Dzisiaj rano włączyłem na #youtube swój filmik który jest unlisted a tam ta reklama, myślę WTF i sprawdzam ale dla swojego konta mam ustawione aby nie wyświetlało reklam.
Nie po to wrzucam filmy, aby na nich zarobić, a po to aby pomóc.
I teraz moje pytanie.
Jaki #vpn polecacie aby na urządzeniach mobilnych nie wyświetlało reklam. Zastanawiałem się nad https://privateinternetaccess.com ale nie mam na chwilę obecną jeszcze nie zdecydowałem się na konkretnego dostawcę.
VPN będzie używany tylko na urządzeniach mobilnych, wiec musi działać na usługach #orange.
#gorzkiezale #komputery #internet
Możesz podesłać jakiś link gdzie jest reklama? Z ciekawości sprawdziłbym.
Dzisiaj raz nawet byłem zaskoczony bo aż 2(słownie: dwa) filmy były bez reklam.