Aktywne Wpisy
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
kenay +11
List pożegnalny już wydrukowany. Aby nie zginął zostanie rozesłany jutro rano na meila do najbliższych. To jest ten moment, w którym człowiek doszedł do ściany i aby dłużej, oraz bardziej się nie męczyć postanowił zakończyć to tu i teraz. Wybrałem chyba najbardziej bezbolesną metodę - zaczadzenie w odpalonym samochdozie. Miał być sznur, ale nie wiem czy dał bym radę, a tak tylko usnę i po sprawie. Tylko nie idźcie w moje ślady.
-ukradli mi torbę z butami i paroma innymi pierdołami
-postanowiłem, że mimo to jazdę dokończę...
-... ale wykrecilo mi sie kółko, a klucze byly w torbie
-czekam na kierowcę ubera, który zgnije ze śmiechu jak mnie zobaczy
-a jest dopiero 12 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
No ale 34 km zrobiłem.
#wroclaw #rolki
@magenciorek: No zamierzam się wybrać i popatrzeć czy ktoś nie wyrzucił moich śmierdzących butów
@aikonek: Nie, torbę zawiesiłem gdzieś na początku mostu, jadąc jestem do niej plecami przez 5-6 minut, wracając i robiąc koło mam ją w zasięgu wzroku. Niestety, ktoś
@Convi: XDDD
Na przyszłość polecam plecak albo jazdę z kimś, kto w razie czego będzie mógł popilnować Twoich rzeczy
@KierownikMietek: Tja, ogolnie to do dupy bo i tak ukradną, a z plecakiem w lato masakra bo plecy spocone więc jedyne rozwiązanie to telefon w kieszeni jak coś się tfo tfu stanie (do zony, brata, taty itp) i z domu na rolkach, bez butów.