Aktywne Wpisy
EmcePomidor2 +555
W ciągu ostatniego roku:
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
WielkiNos +83
Najlepsze męskie teksty na podryw. Nie dziękujcie.
#podrywajzwykopem #tinder #logikaniebieskichpaskow
#podrywajzwykopem #tinder #logikaniebieskichpaskow
Gratka dla fanów #2wojnaswiatowa i #battlefield. Mod Forgotten Hope 2 nadal się rozwija i tym razem dodana została polska frakcja, wraz z kilkoma pamiętnymi bitwami, w tym pod Lenino.
Zamiast patrzeć jak zmonetyzowany będzie BFV, sięgnijcie po tego moda. To rewelacja.
I co jest nie tak z kierunkiem BF1?
A co do modów, tu nie chodzi o czasy prostych gier ani o
A i tak Battlefield jest z tym zawsze krok do przodu bo dedykowane serwery w starej formie nie istnieją, ale są w formie wykupywania serwerów co jest optymalnym rozwiązaniem, domowe serwery i tak nie miałby sensu, bo komu opłacałoby
Komentarz usunięty przez autora
Nie jest. Jest koszmarnie casualowy, nastawiony na akcję i tylko na akcję. Ta gra nie oferuje niczego więcej poza strzelaniem, bieganym strzelaniem, jeżdżonym i latanym strzelaniem.
Mylisz się. Odpowiedzią jest Battlefield 2, który wymagał od graczy ogarnięcia, a system rozwoju profilu
Nie przypominam sobie Battlefielda w którym chodziło o cokolwiek innego. Battlefielda 1942 nie grałem w multi bo jeszcze wtedy nie miałem stałego łącza, ale jak pamiętam jeszcze czasy Vietnamu czy nawet BF1942 z botami, to ta gra nigdy przenigdy nie zrobiła kroku w stronę