@AnnaJ będzie dobrze trzymam kciuki. Zajebiste uczucie jak widzisz takiego swojego małego czlowieczka, w moim przypadku 2. Teraz najtrudniejsza misja by wychować na porządnych ludzi (。◕‿‿◕。)
@Ricx: za to potem już dwójka odchowana (⌐͡■͜ʖ͡■) Choć IMHO nie ma to jak bliźniaki gdy już się ma jedno dziecko - bo zdecydować się na trzeciego dzieciaka nie jest łatwo, a tak człowiek nie ma wyboru ( ͡°͜ʖ͡°)
Powiem Ci Mirku masz przerąbane. Ja mam już 11-letnie bliźniaczki. Przez pierwsze 3 miechy nie ma szans żebyście ogarnęli wszystko. Później jest już z górki.
@Ricx: @rambo9-8wTV: Moim zdaniem nie ma reguły. Moje chłopaki właśnie kończą 3 miesiące i największym problemem jak do tej pory były wyprawy na badania kontrolne no i wciąż nie mogą się przyzwyczaić do kąpieli, podczas których jest ryk na maxa :). Tak to nawet w nocy dają nam pospać. Ja śpię z jednym, a żona z drugim w drugim pokoju ;). Wydaje mi się, że problemy to się
Choć IMHO nie ma to jak bliźniaki gdy już się ma jedno dziecko - bo zdecydować się na trzeciego dzieciaka nie jest łatwo, a tak człowiek nie ma wyboru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ricx: Gratulacje Mirku, podwójne szczęście!
Komentarz usunięty przez autora
gratki