Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
To jak wygląda oficjalna appka Veturilo to jest jakiś dramat. Design i funkcjonalność jak z czasów Androida 2.3.6 xD
Nie wierzę, że duże korpo coś takiego klepneło.

Wiem, że jest alternatywna appka city handlowego, ale też daleko jej do ideału, a w dodatku w moim przypadku wymaga zalozenia nowego konta.

Kiedyś korzystałem z nieoficjalnego gdzieturilo, ale jest już nierozwijane i w tym sezonie zaczęło się #!$%@?ć ()

#veturilo #android #warszawa #rower
źródło: comment_KudH1hsW2HpCEw98XrW5rKcsJgD3n97H.jpg
  • 16
  • 0
@metaxy: @Memory5: @beer_man: rzecz podstawowa i niezbędna to dostęp do najważniejszych informacji z ekranu startowego.

Ilość środków na koncie, stan aktualnego wypożyczenia, informacje o najbliższych stacjach. A zamiast tego są jakieś kafle, z których nic nie wynika.

Dobrym punktem wyjścia jest wspomniana aplikacja Citi handlowy bikes.

A najbliższe ideału są aplikacje oBike i LimeBike (przynajmniej z tego co widać na screenach).
@frogfoot: Nie wiem co to ten Citi handlowy bikes do którego się odnosisz bo nawet nie wrzuciłeś screenów. Pewnie z góry zakładasz, że każdy ma konto w tym banku. Napisałeś do nich swoją sugestie czy tylko żalisz się na mirko?
  • 0
@beer_man: po co mam wrzucać screeny?
Raz, że aplikacja jest dostępna w sklepie Google i na stronie Veturilo, a dwa, że nie uważam jej za ideal.
I nie, nie wymaga posiadania konta w banku - wystarczy zwykłe konto w systemie Veturilo.

Trochę więcej ogarnięcia i mniej #!$%@?. A jak nie ogarniasz tematu, to zawrzeć klamrę.

Ps. Sugestie pisać można, ale patrząc na to jak zaprojektowana jest ta aplikacja, to oni mają
No ja cały czas jeżdżę na koncie numeru za ktory nie płace abonamentu od 3 lat XD ale zapisałem sobie pin i od 3 lat niezmiennie 10 zł na koncie xd

@Semargl: O jaki abonament chodzi? W Nextbike przecież nie ma żadnego.