No witam przyjaciele, nawiązując do wpisu https://www.wykop.pl/wpis/32129929/no-witam-wniosek-zlozony-teraz-czekam-a-informacje/ Tej kobiecie zostaly juz dawno odebrane prawa do dziecka. Dziecko mieszka z dziadkami i nie mam zamiaru jej pozbawiac tego domu, mam nadzieję że nie bedzie spotykac sie z matka ale na to nic nie moge poradzic :/ dziekuje wszystkim za zainteresowanie i jako ze zaraz dostane bana to pamietajcie ze zawsze wroce doniesc w slusznej sprawie #rafatus
@ZielonixS: nadgorliwcu.widziales ze pija przy dzieciaku? dlaczego dziecko ma sie nie widywac z matka ,nawet gdy ma ograniczone. nikt cie nie bedzie banowal bo kiep jestes ,sam usun jak tu wlazles
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Tej kobiecie zostaly juz dawno odebrane prawa do dziecka. Dziecko mieszka z dziadkami i nie mam zamiaru jej pozbawiac tego domu, mam nadzieję że nie bedzie spotykac sie z matka ale na to nic nie moge poradzic :/ dziekuje wszystkim za zainteresowanie i jako ze zaraz dostane bana to pamietajcie ze zawsze wroce doniesc w slusznej sprawie
#rafatus