Aktywne Wpisy
gharman +411
W Niemczech panika bo cena kebaba osiagnela 34 zl (8 euro). Partie lewicowe zadaja wprowadzenia limitu ceny na kebab na poziomie 22zl.
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Teemcio +343
Dziękuję za doping nie udało się wygrać ale w sumie nie było tak źle jedynie nie czuję głowy ( coś mam po Muranie)
#famemma #bitasmietanka
#famemma #bitasmietanka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jakieś mirki zainteresowane odczytem/kasowaniem błędów 'po godzinach' w Warszawie? Dojeżdżam z komputerem pod wskazany adres, ceny niższe niż wynik KWW stonogi, operuję od 17 do północy nawet, pomogę, wykasuję, wezmę pewnie mniej niż warsztat a na pewno nie oleję, klient ma być zadowolony z mojej taniej diagnostyki, chętnie wyjaśnię na ile będę potrafił co tam się z autkiem dzieje ( ͡° ͜ʖ ͡°). Check engine, ABS, SRS/airbag, jaki tam system wymyślicie.
Zbieram na wynajęcie jakiegoś garażyku/szopki żeby po kosztach w weekendy naprawiać auta, ceny dumpingowe, od 20zł z dojazdem
@Jemigrant: nie no spoko, tak pytam bo już różnych "specjalistów" spotykałem :) do jakich furek soft? VAG? Mesiek? FCA? PSA?
@kozaqwawa: Panie a jaką wiedze trzeba mieć do usługi "odczyt/kasowanie błędów"?
- klika "odczytaj błędy"
- czyta je na głos klientowi
- klika "skasuj błędy"
- 20zł się należy
Co innego jakby oferował pełną diagnostykę danego problemu... ale wtedy za fachową wiedzę dużo więcej się płaci niż XXzł....
@kozaqwawa: bardziej uniwersalny sprzęt ale w planach jest dodatkowo VAG bo to w Polsce chyba najpopularniejsze auta
@kozaqwawa: No właśnie o to mi chodziło.
A najgorzej jeśli ktoś ma jakiś zaniedbany samochód który 4 lata nie widział warsztatu, podpinasz i wychodzi 16 usterek, nie wiesz
Ile za usługę? Teren Ursynów.