Aktywne Wpisy
Suchutkowy +11
Czyli Brudas z Lasu i Oskarek robili sobie wydzieranki ze screenów byle by pasowały do ich narracji... nie mówię, że Dubiel jest teraz niewinny bo i tak dużo sytuacji się nie klei ale jak się okazuje Ci internetowi szeryfi to zwykli oszuści. 0 wiarygodności. Jak mi powiecie, że to "outstanding move niczym w Grze o Tron, pułapka na Boxdela i Dubiela" to mam jedynie receptę żebyście zaj€bali baranka w ścianę. Bo chciałbym
TheFunGuy +6
#famemma Powoli zaczynam sobie uświadamiać że na tym tagu siedzi najgorszy margines społeczny. Cała ta afera obnaża nie tylko samych w sobie influencerów, ale całą społeczność internetową. Reakcja wykopków na filmik Boxdela i Dubiela jest conajmniej żałosna, ludzie Wy naprawdę nie widzicie sensownych argumentów, które jednak przedstawiają cała sytuację inaczej niż to jak to zrobił Wardęga z Konopem?
Tag na którym ludzie propsuja już od lat patologie (przyznaję, często potem się od
Tag na którym ludzie propsuja już od lat patologie (przyznaję, często potem się od
Sobotnia seteczka przy pięknej pogodzie. Przy ok 25 km minąłem starszego pana, przywitałem się i pojechałem dalej. Cóż, tak mi się tylko wydawało. Po 10km zorientowałem się, że jegomość siedzi mi na kole i nawet się nie odezwał :D "próbowałem" mu trochę odjechać szarpiąc pod wiatr do 36-38 ale dzielnie się trzymał. Odpadł dopiero przy większym wzniesieniu, choć z początku wydawało mi się że po prostu pojechał w lewo a nie jak ja w prawo. Zatrzymałem się by coś przekąsić a miły pan minął mnie i pojechał dalej. Dogoniłem go po jakiś 15 minutach i się trochę rozmówiliśmy. Okazało się, że jedzie praktycznie identyczną trasę co ja. Jechaliśmy razem jeszcze ok 20 km, później się rozdzieliliśmy.
Statystyki:
Dystans: 105 km
Wertykalnie: 512m(↑223m/↓289m)
Czas: ◷03:46:20
Średnie tempo: 2:09 min/km
Średnia prędkość: 27,76 km/h
Kalorie: 2671 kcal
Średni puls: ❤133bpm
Maksymalny puls: ❤181bpm
W tym tygodniu to już 232km!
#rowerowyrownik #ruszmirko #100km