Wpis z mikrobloga

Osobiście uważam, że niektórym ludziom, naprawdę powinni odebrac możliwość posiadania dzieci... Pracuję na wysepce z telefonami w galerii handlowej. Przyszedł ojciec z gówniarzem, który na wstępie rozpędził się i na pełnej prędkości #!$%@?ął z pięści w szybę... Dobrze, że szyby są grube (tak z 1 cm grubości), bo dzieciak wleciałby mi na punkt z resztą witryny. Poszło ostrzeżenie w kierunku ojca, żeby pilnował gówniaka. Chwilę później ojciec wybiera etui a dziecko zaczyna #!$%@?ć w te szyby z pięści i drżeć się na cały pasaż "bo chce etui". Mówię ojcu że ta szyba pęknie jak tak dalej pójdzie a ten tylko "synuś, przestań" no a synuś ma to głęboko w dupie, wyjmuje jakiś #!$%@? kij z toreb z zakupami i zaczyna stukać w półkę z telefonami. Ja zabieram etui i mówię, że nie obsłużę dopóki nie uspokoi dziecka. A jaśnie tatuś z wielkim oburzeniem ryczy na mnie, że co to za traktowanie klienta, że to tylko dziecko i musi się wyszumieć... Kijem... Na witrynie sklepowej...
#gowniak #patologia #galeriahandlowa #dzieci
  • 4
@Zgubilem_Telefon94 sam jestem ojcem, mam 4 letnia córkę ale zachowuje się jak człowiek.. Za dużo gada jedynie ale nie drze sie jak te niektore brajany #!$%@? ktore zeszly z drzewa przed wejsciem do sklepu czy tez nie rzuca sie po podlodze z placzem ze nie dostanie lizaka fakt szybko nawiązuje znajomości w sklepie