Aktywne Wpisy

Talarsson +514
Przecież ten podatek od kapitału to jeszcze większe kurestvo niż belka XD
Płać podatek za to że masz czelność posiadać więcej niż 100k robaku XD a to czy zarobiłeś czy straciłeś na inwestycjach nas chooja obchodzi.
#gielda
Płać podatek za to że masz czelność posiadać więcej niż 100k robaku XD a to czy zarobiłeś czy straciłeś na inwestycjach nas chooja obchodzi.
#gielda
źródło: 1000009748
Pobierz
jarqos +189
"Koleżanka" w pracy opowiadała o organizacji własnego wesela i pochwaliła się, że po kłótni wymusiła na swoim parterze, że ma zmienić świadka bo słabo będzie wyglądał na zdjęciach xDDDDD Każdy się zastanawiał czy gość szkaradny czy co, ale okazało się, że to normalny, wysoki chłop, bardziej z tych szczupłych. A kłótnia była bo to najlepszy przyjaciel jej fagasa, ale ma wziąć dawnego kumpla którego widzi raz na 3 lata ale za to

Zresztą nawet jak gdzieś wyjdę, to mam zacząć rozmawiać z jakąś losową osobą? Normalne to chyba by nie było.
@Jestem_spokojny: wychodzić z piwnicy.
nie wiem na jakim etapie przegrywu jesteś, dla niektórych zagadanie do babki w sklepie to byłby progress. Możesz gadać w pracy, w szkole, na ulicy, poznać znajomych i z nimi w knajpie albo nad rzeką albo w parku na rolkach albo na rowerze albo byle gdzie
Komentarz usunięty przez autora
- nie piję
- nie palę
- leki biorę tylko przypisane przez lekarza
- fastfood'ów nie jem, bo mnie nie stać
- tasuję max 3 razy na tydz
Jak niby mam zagadywać do losowo poznanych osób? Jak bym tak zrobił to pewnie wzięliby mnie za jakiegoś nienormalnego natręta.
@Blaskun: to jest pętla ze sprzężeniem zwrotnym a nie przyczynowość
@Jestem_spokojny: nie, ja pytałem tylko czy chodzisz do sklepu i robisz zakupy
Ostatnio nie miałem problemu z zakupami. Co prawda trochę stresu jest, ale chyba tego po mnie nie widać.
Kilka msc temu jeszcze trzęsły mi się ręce, ale teraz jest już lepiej.
Zresztą chyba bardziej stresuję się tym, że nie poradzę sobie np. przy płaceniu kartą, niż samą wymianą słów z kasjerką.
zawsze tylko czekam na wiadomość że transakcja nie doszła do skutku a później w głowie już mam że mnie okradli
@Wykrok: O a to jest akurat wdzięczny temat, jak wszyscy są już nawaleni jak starzy u Kazika i czekają na taksówki z miasta do domu!
Ale ty oczywiscie juz milion wymowek co nie?