Aktywne Wpisy
Linnior88 +5
To uczucie kiedy laska mnie nazywa atencjuszka ale 90 procent jej wpisów to shitpost albo wpisy o sobie samej , plus wstawianie hejtu na inną osobę bo wie że zbierze poklask , no nie wiem kto tu jest atencjuszka
Plus uważa że posiadanie fobii społecznej to atencja
Plus uważa że posiadanie fobii społecznej to atencja
Czy dziwnym pomysłem jest założenie Tindera żeby znaleźć kogoś WYŁĄCZNIE do przytulania?
Nic seksualnego, nie jestem takim typem osoby. Aktualnie nie chce budować relacji związkowych, chce tylko się przytulać np. oglądając film. Czy Waszym zdaniem to jest dziwny lub niebezpieczny pomysł? Jak zabezpieczyć się przed creepami?
#tinder #randkujzwykopem
Nic seksualnego, nie jestem takim typem osoby. Aktualnie nie chce budować relacji związkowych, chce tylko się przytulać np. oglądając film. Czy Waszym zdaniem to jest dziwny lub niebezpieczny pomysł? Jak zabezpieczyć się przed creepami?
#tinder #randkujzwykopem
Poza Revolutem, który niestety nie jest wszędzie akceptowany przez pracodawców, dobrym pomysłem jest pójść do Natwest (chociaż inne banki też mogą sobie z tym poradzić). Wymagane są 2 różne dokumenty - jeden do identyfikacji i drugi na potwierdzenie adresu, dlatego wybierając się do UK polecam mieć przy sobie te 3 dokumenty:
- paszport,
- prawo jazdy,
- dowód osobisty (tutaj może być problem z potwierdzeniem adresu jeśli w nowym dowodzie nie mamy wbitego zameldowania - ale tutaj ciężko mi powiedzieć).
Tak czy inaczej 90% pracodawców akceptuje Revolut/OnePay więc nie bójcie się za bardzo.
A tak przy okazji: brexit się zbliża, polecam ruszyć dupe i zabezpieczyć sobie przyszłość w Wlk Brytanii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#emigracja #sorekcharityltd
Właśnie jakby nie można było tej całej Unii zreformować w myśl większej suwerenności państw członkowskich, ustąpić UK w wielu sprawach i jakoś załagodzić spór żeby nie doszło do Brexit'u. Ehh...
Sprawdzilem to 2 tygodnie temu.
@sorek: W jaki sposob? Wyrobic paszport brytyjski dla osob bedacych ponad 5 lat?
@mektoncjusz: To wynajmowanie pokoju od prywatnego landlorda to byciem na waleta w UK, bo nie ma sie tenancy agreementu? Daj spokoj. Poza tym wystarczy jakis list na twoje imie i nazwisko i tyle.
Ale to już ogarnięte i będę zakładał w Lloyds
Wymagali jeszcze świadectwa pracy właśnie