Aktywne Wpisy

terminator800 +28
Powiedzcie mi czy to ja jestem #!$%@? czy moja żona.
Żona potrafi zostawić rosół na małym ogniu (kuchenka gazowa) i wyjść na 2-3 godziny.
Moim zdaniem to niebezpieczne i nieodpowiedzialne. Mieszkamy w bloku.
Czy Wy tez takm robicie? Moze serio przesadzam?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #gotowanie
Żona potrafi zostawić rosół na małym ogniu (kuchenka gazowa) i wyjść na 2-3 godziny.
Moim zdaniem to niebezpieczne i nieodpowiedzialne. Mieszkamy w bloku.
Czy Wy tez takm robicie? Moze serio przesadzam?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #gotowanie

pierwszynawenus +174
Policja z Piaseczna prowadzi akcję „bezpieczny rowerzysta”. W tym celu filmuje dronem rowerzystów, którzy z niewielką prędkością przejeżdzają na zielonym świetle przez przejście dla pieszych. W krzakach czekają już na nich schowani policjanci, którzy wystawiają mandaty. Dzielna policja chwali się w mediach społecznościowych tą jakże potrzebną akcją. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rower #polskiedrogi #polskapolicja #kierowcy #drony #piaseczno #warszawa
#rower #polskiedrogi #polskapolicja #kierowcy #drony #piaseczno #warszawa

Binio Bill to bowiem twardy kowboj, prawy i z zasadami. Nie pije alkoholu, propaguje dobre postawy, złe potępia, ale zamiast robić to z nachalnym dydaktyzmem, oferuje nam dużo humoru i lekko podanych przygód. Czyta się je z dużą przyjemnością, mają także swój niezaprzeczalny olschoolowy urok, graficznie też prezentują się dobrze. To, co serwuje nam Wróblewski, to kawał dobrej, cartoonowej roboty, jaka nigdy się nie starzeje. Dla miłośników polskiego komiksu, Binio Bill to absolutne musisz-to-przeczytać, choćby dla przekonania się, z czym mamy tu do czynienia. Cała reszta, jeśli lubi tego typu historie, nawet w oderwaniu od jego znaczenia, także będzie bawić się dobrze. Recenzja komiksu Binio Bill: Rio Klawo
#recenzja #komiks #komiksy #biniobill