ile mniej więcej może kosztować wykonanie takiego tautażu? Przejrzałem wiele opcji i na tą jestem zdecydowany w 100%, nie wiem na ile się przygotować ( ͡°͜ʖ͡°) #tatuaze #pierwszytatuaz
@grzylen: Ale na początek nie powinieneś uczyć się na skórze! Tylko np. na oczach, bo mniejsza powierzchnia do pokrycia i łatwiej tusz wchodzi ( ͡°͜ʖ͡°)
@MamNiebieskiAvatar: jak płacą to po wszystkim się do nich odezwę, może jakiś becel zgarnę za to ( ͡°͜ʖ͡°) @Mleko_Czekoladowe: nie chcę go w widocznym miejscu bo uważam, że ma być dla mnie a nie dla fotek na insta, no i praca nie pozwala :/ @pcstud: Jeleń był w herbie rodowym mojej rodziny (tak przynajmniej w pamiętniku pradziadka widziałem i w
@czv1: zależy od studia, artysty itp. może być 100 za padakę do 1000 za sesję u najlepszych, ale jako że mało skomplikowane to w ramach 300-500 powineneś się zmieścić u większości tatuażystów
@MamNiebieskiAvatar: @czv1: jegermaister daje im 2,50zł za tatuaz w ramach powierzchni reklamowej. To menele se tatuuja ich logo jakby cocacola czy durex placil to by sobie ich logo tatuowali :D
Dostałem tę paczkę i nie mogłem uwierzyć własnym oczom… Ktoś zrobił dla mnie coś TAKIEGO 🥹❤️ Plusujcie, żeby każdy zobaczył, jakie cuda tworzy wykoPAKA!
#tatuaze #pierwszytatuaz
źródło: comment_vsJEi00amVWuhLiLemOksB6or5tGYuMe.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@czv1 Za podobny uvmnie 400
PS jak wyjdzie źle to kasy nie wezmę!
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_Br3Wn28bbIEHtWVqbBJUxkV7M1XgvTNH.jpg
Pobierz@Mleko_Czekoladowe: nie chcę go w widocznym miejscu bo uważam, że ma być dla mnie a nie dla fotek na insta, no i praca nie pozwala :/
@pcstud: Jeleń był w herbie rodowym mojej rodziny (tak przynajmniej w pamiętniku pradziadka widziałem i w