Co robić. Klientka pyta o długość penisa. Odruchowo chcę odpisać 20 cm, ale te małe skurczybyki mają zaledwie 7. Myślicie że się zorientuje? (⌐͡■͜ʖ͡■) Co robić Mirki
@ecco Wybacz że tu ale chyba z telefonu nie umiem into priv, jest opcja wysyłki żelek jeszcze dziś jeśli zamówię do jakiejś godziny? Potrzebne mi są na piątek, zamówić mogę po 15, uda się to jakoś? ( ͡º͜ʖ͡º)
@ecco: ja p------e, nigdy tego nie zrozumiem, jak można się śmiać z narządów rozrodczych. Najniższych lotów humor. Kawały o żydach są wyżej. K---a to tak jakby sprzedawać żelki o smaku palców i mieć bekę i się zastanawiać czy nie wysłać długości swojego palca. Śmieszne? No chyba nie bardzo. P---s to część ciała jak każda inna, a kto ma z tego polewkę, to tylko świadczy o jego samoświadomości.
@ecco: jak je ostatnio miałam to mama wzięła mi pół opakowania i zabrała swoim grażynkom do pracy. mówiła, że w życiu ich takich szczęśliwych nie widziała (⌐͡■͜ʖ͡■) i chcą żebym im zamówiła jeszcze xDD
@zjemcimatke: to łap kupon rabatowy, pewnie nie ma Cię na newsletterze ( ͡°͜ʖ͡°)
kod rabatowy: KRYPTOKUPONMIRKO15
(-15% na wszystkie produkty poza mixem żelków, mixem pianek i malinkami, bo one już są w promocji, ważny do 20.05, dowolna liczba użyć, można wysyłać znajomym, rabatuje tylko produkty, wysyłki nie rabatuje).
#gusto #heheszki #pytanie #zwiazki #benis
źródło: comment_13V6jxlCSxl6ZL0xHJN02yCl75CS56hq.jpg
PobierzCo robić
Ejjjjj
Dawaj screen bo posądzę o zarzutkę
mówiła, że w życiu ich takich szczęśliwych nie widziała (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
i chcą żebym im zamówiła jeszcze xDD
kod rabatowy: KRYPTOKUPONMIRKO15
(-15% na wszystkie produkty poza mixem żelków, mixem pianek i malinkami, bo one już są w promocji, ważny do 20.05, dowolna liczba użyć, można wysyłać znajomym, rabatuje tylko produkty, wysyłki nie rabatuje).