Aktywne Wpisy
IdillaMZ 0
#usa duzo na temat problemow stanow Pasa Murzynow, czyli glownej koncentracji czarnych, mowi poparcie calej reszty ludnosci dla Republikanow, mimo niemal 100% poparcia, polnocnokoreanskich wynikow ludnosci czarnej dla Demokratow
Ja p------e, niektorzy z was chyba nigdy nie powinni miec dzieci xD
Zwolennicy bezstresowego wychowania sie znalezli. hurr durr dziecku trzeba tlumaczyc zeby zrozumialo a nie bic, zeby sie balo xD na gifie jest ewidentnie nastolatka ktorej brak empatii - i jak dobrze byscie jej nie tlumaczyli ona moze (nie musi) miec w------e na gadanie rodzicow. zapomnieliscie juz chyba sami jak byliscie nastolatkami. Tlumaczy sie trzyletniemu dziecku ktore ma prawo tego nie rozumiec a nie nastolatce. IMO matka dobrze zrobila, wlosy odrosna w kilka miesiecy - nic zlego sie nie dzieje.
Najlepiej w ogole nie stosowac zadnych kar bo hurr durr p-----c i nie radzisz sobie z wychowaniem xD A najlepsze są komentarze sugerujace, ze takie zachowanie corka wyniosla z domu bo to rodzic przeciez wychowuje. No tak, bo szkola i otoczenie w ogole nie ma wplywu na rozwoj i zachowanie xD
jakby tak było to 90% palaczy by nie paliła i troche mniej pijacych a-----l by nie piła bo przecież rodzice nie pokazywali dziecku jak się pali i pije. dziecko (nastolatek) robi to, zeby zablysnac przed znajomymi/pod presja otoczenia. i to nie sa wzorce wyniesione z domu, wiec nie p--------e ze matka popelnila blad wychowawczy. to odnosnie komentarza @loczyn
w zyciu wiekszej bzdury nie slyszalam.
Poza tym oceniacie tylko (jak juz ktos w tamtym wpisie wspomnial) na podstawie kilku sekund z gifa. Moze matka probowala tlumaczyc, moze dziecko mialo w------e - tego nie wiemy. Ale IMO jest to prawdopodobne biorac pod uwage fakt, ze w wieku nastoletnim przechodzi sie przez cos co sie nazywa buntem mlodzienczym i wtedy w ogole rodzice nie sa autorytetem bo wszystkiego zabraniaja (to tez p-----c? xD) i sa zli i najgorsi.
Ahh mam nadzieje, ze czesc komentujacych pod tamtym wpisem nie bedzie miala dzieci, przynajmniej dopoki nie zmieni nastawienia. Bo potem wyrastaja roszczeniowe gowniaki ktore byly przez cale zycie pieszczone i rodzice im tylko tlumaczyli. I zetkna sie takie gowniaki z jakimkolwiek objawem agresji i będzie płacz bo jak to agresja? w domu czegos takiego nie mialem.
Ahh w-------m sie
#oswiadczenie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #dzieci #wychowanie
@FUTdeals: Czyli zostałeś wytresowany, jak pies. Gratulacje.
@FUTdeals: Pozwolisz,
Po prostu bardzo ciężko o taką relację z rodzicami, że można pogadać o wszystkim
@elo490500: obrzezanie to nie kara, to dar od Boga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MangoZjem: nie chcą, bo starzy albo olewają wychowanie albo właśnie n--------ą pasem czy golą włosy jak Islamiści.
U mnie rodzice dawali pełne zrozumienie. Mama moja mówiła - jak chcesz się schlać to przyjdź lepiej do domu pijany niż się szlajać gdzieś. No i jak koledzy się chowali po ulicy/ziomkach to ja na legalu wróciłem, nikt mordy nie darł i tyle.