Aktywne Wpisy
kimikini +9
hej, u mnie w firmie kontraktorom beda dawac zegarki kontrolujace sen i trzeba bedzie miec to caly czas na reku dzien i noc.
firma popierajac to niby jakimis badaniami z dupy mowi ze nie beda placic 100% tylko 70% stawki godzinowej w dniu w ktorym ktos nie mial min 7godz snu. uznala ze czesc osob nie pracuje efektywnie z tego powodu. wtf?! jeszcze jakies aneksy trzeba podpisac i srednio mi sie to
firma popierajac to niby jakimis badaniami z dupy mowi ze nie beda placic 100% tylko 70% stawki godzinowej w dniu w ktorym ktos nie mial min 7godz snu. uznala ze czesc osob nie pracuje efektywnie z tego powodu. wtf?! jeszcze jakies aneksy trzeba podpisac i srednio mi sie to
Lefty +129
Czyli wychodzi na to, że emeryci, sebiksy wyklęte, kuce (18-23lvl) i incele (23-30lvl) #!$%@?ą polskę do końca tylko i wyłącznie dlatego, że nienawidzą wyobrażenia o Koalicji Obywatelskiej xD
#wybory #neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #4konserwy #polityka
#wybory #neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #4konserwy #polityka
Miejsce akcji: miejscowy kebab, dwóch gimbusów rozmawia - przyjaciel i przyjaciółka ( ͡º ͜ʖ͡º)
"Słuchaj, ty wiesz, marzy mi się taki chłopak... tzn chłopak w cudzysłowie, czaisz, taki przyjaciel przy którym mogłabym wszystko... no niewiem #!$%@? jest 1 w nocy no i mam #!$%@? nastrój, no bo wiesz, mogę, no i on sie domyśla i jest pod drzwiami żeby mnie pocieszyć, wiesz, nawet dzwonić nie muszę... taki przyjaciel przy którym mogłabym w samych gaciach chodzić i obojgu nam by to nie przeszkadzało, czaisz?"
A przyjaciel: "No, zajebista sprawa..."
Od dzisiaj przestaję brać wszystko z góry za potencjalne bajty, to #!$%@? serio się dzieje xDD
#tfwnogf #przegryw #stulejacontent #logikarozowychpaskow
xD
@Ferrey: ale to serio zajebista sprawa
możesz chodzić po domu w samych gaciach, pierdzieć kiedy chcesz, a jak chcesz mieć #!$%@?ą gałę do sucha to przyjaciółka się domyśla i nawet nie trzeba nic mówić
no chyba, że z enrke to co innego
Komentarz usunięty przez autora
Zdajecie sobie sprawę, że dziewczyna ma pewnie jakieś 15 lat (skoro "gimbus") i to absolutnie normalne, że w tym wieku człowiek może pragnąć mieć kogoś bliskiego, ale niekoniecznie jest gotowy na seks czy fizyczne czułości w ogóle? Przecież to pewnie jeszcze dziecko.
Trzeba było rzucić od niechcenia, żeby sobie psa sprawiła.
Co #!$%@?
Zdajecie sobie sprawę, że dziewczyna ma pewnie jakieś 15 lat (skoro "gimbus") i to absolutnie normalne, że w tym wieku człowiek może pragnąć mieć kogoś bliskiego, ale niekoniecznie jest gotowy na seks czy fizyczne czułości w ogóle? Przecież to pewnie jeszcze dziecko.
@misja_ratunkowa przeciez autor sam jest gimbusem