Wpis z mikrobloga

#!$%@?, co ja właśnie usłyszałem w stoliku obok (°°
Miejsce akcji: miejscowy kebab, dwóch gimbusów rozmawia - przyjaciel i przyjaciółka ( ͡º ͜ʖ͡º)

"Słuchaj, ty wiesz, marzy mi się taki chłopak... tzn chłopak w cudzysłowie, czaisz, taki przyjaciel przy którym mogłabym wszystko... no niewiem #!$%@? jest 1 w nocy no i mam #!$%@? nastrój, no bo wiesz, mogę, no i on sie domyśla i jest pod drzwiami żeby mnie pocieszyć, wiesz, nawet dzwonić nie muszę... taki przyjaciel przy którym mogłabym w samych gaciach chodzić i obojgu nam by to nie przeszkadzało, czaisz?"

A przyjaciel: "No, zajebista sprawa..."

Od dzisiaj przestaję brać wszystko z góry za potencjalne bajty, to #!$%@? serio się dzieje xDD

#tfwnogf #przegryw #stulejacontent #logikarozowychpaskow
  • 24
@Ferrey: Marzy jej się romantyczny związek, ale jest jeszcze za młoda na seks. Pragnie więc "przyjaciela", bo w przyjaźni granice są jasno ustalone.

Zdajecie sobie sprawę, że dziewczyna ma pewnie jakieś 15 lat (skoro "gimbus") i to absolutnie normalne, że w tym wieku człowiek może pragnąć mieć kogoś bliskiego, ale niekoniecznie jest gotowy na seks czy fizyczne czułości w ogóle? Przecież to pewnie jeszcze dziecko.
@Ferrey: Marzy jej się romantyczny związek, ale jest jeszcze za młoda na seks. Pragnie więc "przyjaciela", bo w przyjaźni granice są jasno ustalone.

Zdajecie sobie sprawę, że dziewczyna ma pewnie jakieś 15 lat (skoro "gimbus") i to absolutnie normalne, że w tym wieku człowiek może pragnąć mieć kogoś bliskiego, ale niekoniecznie jest gotowy na seks czy fizyczne czułości w ogóle? Przecież to pewnie jeszcze dziecko.

@misja_ratunkowa przeciez autor sam jest gimbusem