Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +100
Kobiety nie nadają się na wysokie stanowiska zarządcze, serio, nie jestem jakimś przeciwnikiem kobiet, ale z tego co widzę w #korposwiat to w dziale gdzie jest kobietą dowódcą, są najwieksze problemy, zero stabilności, panika, ma zły humor, wszyscy go mają, wymyślanie głupot niepotrzebnych, milion procesów i ich komplikowanie, a podczas okresu nie podchodź XD I te sztuczne pompowanie diversity to jest jeden wielki mit bo system jest stworzony pod facetów
Od pewnego czasu mam wrażenie, że jednak kolor włosów kobiety ma znaczenie. Jestem w miarę atrakcyjną osobą (nie narzekam za bardzo na brak zainteresowania) lvl26. Jednak w swoim życiu spotykam tylko tych, którzy chcą sobie #poruchac i nie myślą o #zwiazki. Ostatnio zastanawiałam się dlaczego tak jest. Już od pierwszego spotkania z niebieskim prędzej czy później zaczynają się komentarze, dwuznaczne propozyje. Niezależnie czy jest to spotkanie z Casanovą, dzikiem z siłowni czy zwyczajnym chłopakiem. Znajomy mi powiedział, że to przez to, że jestem blondynką, noszę sukienki i jestem ładna. Co o tym myślicie?
Dodam, że nie należę do stereotypowych blondynek, a moją pasją nie są wieczne zakupy i pobyty w salonach kosmetycznych.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw #podrywajzwykopem
1. nie jesteś taka fajna za jaką się masz
2. przystojni faceci to nie przegrywy z wykopu, trzeba się trochę postarać żeby chcieli związku, a dla normalnego człowieka s--s jest dość istotny więc chcą sprawdzić jak będzie w łóżku. Między bajki włóż te wszystkie poematy typu "jak to tak s--s na pierwszej randce? JO NIE JESTE TAKA!" otóż jesteś, po prostu facet nie kręci Cię tak bardzo
Nie chcę atakować, lecz takie pasje to najczęściej przykrywka, typu: coś tam lubię obejrzeć, lubię w coś pograć i tyle. Pytanie, czy siedzisz w temacie faktycznie.
Mas ulubione gatunki filmu/gier? Jakie i dlaczego?
Co sądzisz o polskim przemyśle rozrywkowym?
Co sądzisz o obecnych trendach w zagranicznej (pop)kulturze?
Ulubione filmy
Propozycji bezpośrednich nie zbieram - może obracam się w innym towarzystwie a może mam inny sposób bycia. Też noszę sukienki, często szpilki.
@Kurunki: #cytatywielkichludzi
Powiem ci w duzym skrocie jak dzialaja zwiazki. Wolna kobieta spotyka na swojej drodze wielu przystojnych mezczyzn na koniec, ale najmocniej jest nimi zainteresowana w czasie swojej owulacji. Wiec poznaje kogos w czasie owulacji, ida razem na kolacje i po kolacji laduja w lozku. Bolcowanie powoduje wydzialenie do krwi roznych endorfin, oksytocyn i innych hormonow odpowiedzialnych za to, ze zaczynasz sie troszcyc o druga osobe i odczuwac do niej
Ale ubierając się nieskromnie wysyłasz pewne sygnały. Wspomniałaś, że nosisz sukienki. Może są zbyt krótkie lub zbyt powabne? Tylko bez haseł, że "kobieta ubiera