Aktywne Wpisy

Medokin99 +526
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz
pablonzo +202
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Przede wszystkim zapraszam Was do sprawdzenia klipu z mojej płyty, którą wcześniej wyplusowaliście w ciemno, ze względu na pozdrowienia w książeczce płyty ;)
Wyjaśnia się też historia co robiła w Polsce Caprice, z czego tak tu śmieszkowali wszyscy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Klip jest wyprodukowany i nagrany bez żadnych sponsorów, ani wytwórni zewnętrznych, wszystko wyłącznie własnym sumptem.
Pozdrawiam @Ravgor, który wziął udział w tym klipie :)
Wrzuciłem też ten klip na wykopalisko, a nuż przejdzie i pomożecie mi w promocji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wołam plusujących ostatni wpis o płycie.
Pozdro :)
ps. nie taguję, wiadomix
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen