Aktywne Wpisy

ka-ne +35
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Organizuje wesele na 240 gości, realnie spodziewamy się ok. 200. Czy wypada wynająć ochronę, w sensie ze 2-3 gości którzy będą pilnować spokoju i ew. wyciszać konflikty. Wiem, że wśród gości mogą być osoby które mają miedzy sobą zatargi, staraliśmy się eliminować takie osoby z grona gości ale na pewno w 100% się nie udało. Przesłanki są jednak następujące, że jedna osoba przy wręczaniu zaproszenia od razu zapytała
Organizuje wesele na 240 gości, realnie spodziewamy się ok. 200. Czy wypada wynająć ochronę, w sensie ze 2-3 gości którzy będą pilnować spokoju i ew. wyciszać konflikty. Wiem, że wśród gości mogą być osoby które mają miedzy sobą zatargi, staraliśmy się eliminować takie osoby z grona gości ale na pewno w 100% się nie udało. Przesłanki są jednak następujące, że jedna osoba przy wręczaniu zaproszenia od razu zapytała

Uwielbiam jeździć samochodem. Zarówno szybciej, jak i wolniej. Po drodze, jak i poza nią.
Obecnie mam Subaru Forestera 2.0t, który prowadzi się rewelacyjnie.
Od jakiegoś czasu znów kusi mnie aby wsiąść w samochód terenowy - jeździ się tym jak wozem z sianem przecież.
Nie wiem czy grzecznie oprzeć się pokusie, no bo trzeba oszczędzać pieniążki, wiadomo.
Kupić starego złomka tylko do terenu ( wtedy opłaty razy dwa, a nie mam zniżek ;; ).
Kupić Jeepa Grand Cherokee do jazdy także na co dzień ( głównie wycieczki po Polsce, zakupy ) - nie prowadzi się tak doskonale jak Subaru ;;
A wy mireczki z #offroad jak sobie radzicie z takimi problemami?
źródło: comment_Tb4gqu4DlGb0ZhfBK7NmyzKwGiwNRgBS.jpg
Pobierz@bigger: Lepiej zaszaleć i kupić jakąś vitarę albo coś innego taniego, ale jako osobne auto, czy jakiś XJ który będzie się nadawał trochę na drogę i trochę na teren?
@kaczor: Jak bym
Komentarz usunięty przez autora
Wszelkiej masci pazdzieze bez papierow odradzam, bo
Nie wylecieli, spłacają. Dobrzy pracownicy, ale im o------o.
Przejechałem się kilkoma Jeepami - nie licząc spalania, to nawet dałoby się tym jeździć, na prawdę nie jest źle. Ale zwaryjnością to masz rację - patrzyłem na takie średnio cenowo modele,
Co do OC, to dla mnie płacenie 2x OC to najczęściej bajka, że to drożej. Dochodzi Ci dodatkowo ~800zł rocznie kosztów. Jeżeli Jazz
Oczywiście, że jest LPG(Albo diesel, albo LPG, a w Subaru diesel odpada:P) - nawet mimo tego koszt na 100km potrafi zaskoczyć :D W pierwszym tygodniu było 22/100 - a można by bardziej szaleć :D