Dosyć długo zwlekałam, ale postanowiłam w końcu kupić Bentley for Men Absolute (kocham Gucci PH). W stacjonarnym iperfumy/Notino pani przy kasie skomentowała: - Świetny zapach będzie na prezent. /w domyśle, że dla mężczyzny/ - To dla mnie. - ??? /niedowierzanie w oczach/ - Lubię kadzidło w perfumach. I tu myślałam, że koniec rozmowy, spotkam się z niezrozumieniem, spojrzeniem jak na dziwoląga, a tu niespodzianka - pani zaczęła opowiadać o kadzidłach i zaprasza mnie do półeczki z niszą, wyciąga Lutensy do przetestowania (z szuflady ( ͡°͜ʖ͡°), nie były wystawione jako testery), wymieniamy się opiniami, potem Montale, Mancera, Nasomatto... Wow, po raz pierwszy spotkałam się z obsługą znającą się na zapachach. Jestem pod wrażeniem. #perfumy
@ChissCake Bo nie każdy pracuję w takich miejscach by tylko wpływały co miesiąc pieniądze na konto, ale także z pasji i chwała za to :)! Super zapach kupiłaś, ja jestem daleki od uwielbiania kadzidlanych zapachów, ale jest to świetny zapach ( ͡º͜ʖ͡º)( ͡º͜ʖ͡º)
@ChissCake: Która to perfumeria? Ja jakiś czas temu po raz pierwszy byłem obsługiwany (S. albo D., któraś z tych, nie pamiętam) przez mężczyznę i po raz pierwszy konkretnie, trafnie i rzeczowo.
@ChissCake w Poznaniu to samo, chociaż całościowo obsługa taka se to jest świetny chłopak, który z namiętnością opowiada o zapachach, nutach, akordach, pokazuje alternatywy itd
@Mati_45: sklep stacjonarny perfumerii internetowej iperfumy.pl - ceny mają o wiele przystępniejsze niż w S. i D., a i obsługę bardziej kompetentną :) @kapuczina_corki_somsiada: świetne uczucie, aż musiałam podzielić się szczęściem na mirko ( ͡°͜ʖ͡°) @pinkquartz: super, że można trafić na takie osoby :) no i świetnie, że iperfumy mają stacjonarki, dzięki nim poznałam niektóre zapachy niszowe (Montale, Mancera), których
- Świetny zapach będzie na prezent. /w domyśle, że dla mężczyzny/
- To dla mnie.
- ??? /niedowierzanie w oczach/
- Lubię kadzidło w perfumach.
I tu myślałam, że koniec rozmowy, spotkam się z niezrozumieniem, spojrzeniem jak na dziwoląga, a tu niespodzianka - pani zaczęła opowiadać o kadzidłach i zaprasza mnie do półeczki z niszą, wyciąga Lutensy do przetestowania (z szuflady ( ͡° ͜ʖ ͡°), nie były wystawione jako testery), wymieniamy się opiniami, potem Montale, Mancera, Nasomatto... Wow, po raz pierwszy spotkałam się z obsługą znającą się na zapachach. Jestem pod wrażeniem.
#perfumy
@kapuczina_corki_somsiada: świetne uczucie, aż musiałam podzielić się szczęściem na mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pinkquartz: super, że można trafić na takie osoby :) no i świetnie, że iperfumy mają stacjonarki, dzięki nim poznałam niektóre zapachy niszowe (Montale, Mancera), których
Btw. też tęsknię za GPH...