Wpis z mikrobloga

#fifa18 #fut #futhelp Ulepiłem taki skład, jak na screenie. Ogólnie spoko, ale De Bruyne jest jakiś popsuty, pierwszego gola strzelił w 17 meczu, a w 18 ma zaledwie 5 asyst. Pierwsze mecze grał na cm w miejscu Silvy, ale to w ogóle był dramat. Huntera miał, jak go kupiłem. Jakie są ciekawe opcje na cam lub cm (bo Silva może wrócić na cam) w PL. Wiele osób polecało tu urodzinowego Rooneya, ale nie ma go na rynku aktualnie.

Swoją drogą, dużo grałem City w sezonach online i tam KdB był mega.
qdlatyxes - #fifa18 #fut #futhelp Ulepiłem taki skład, jak na screenie. Ogólnie spoko...

źródło: comment_t2FfijYJfCP8fyfKe9p8yzCncipA5ok7.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@AmegdalaGaming @DramaMaker Działa, co prawda nie asystuje i nie strzela, ale znacznie więcej ataków rozbijam drugą linią, więc mniej muszę polegać na tych magikach z obrony :) z drugiej strony Silva może się pokazać w ataku i to naprawdę dobry CAM.
  • Odpowiedz
@qdlatyxes: Doucoure jest dobry, ale mu nie pasują te w/r. Pląta się gdzieś po środku, robi wszystkiego po trochu, ale nic zajebiście. Dlatego z niego zrezygnowałem - dzisiaj sprawdzę TOTS Bendera i czekam na Totsy Bundesligi, bo mam hybrydę BPL, Bundes.
  • Odpowiedz
  • 0
@DramaMaker Ja grałem Benderem, jest dobry, ale spokojnie na cdm można zostawić If Goretzkę albo Vidala, a kasę wrzucić w innego TOTSa. Przerzucilem się na PL, bo mi wypadli Silva i Young, ale jak trafię coś fajnego z Bundesligi, to pewnie przepalę ich i wrócę, bo granie bez obrony, to trochę kicha.
  • Odpowiedz
@qdlatyxes: vidal nie, bo jedyny mozliwy link dla mojego tots sane to niemiec. Goretzka jest w podobnej cenie jak Bender a defensywnie i siłowo dużo słabszy, podziękuje mu i pomyśle nad jego totsem ;)
  • Odpowiedz
@qdlatyxes: marzyłem sobie o TOTS Maticu, ktorego masz (nie udało sie go wydropić z tots sbc ;/) tak za 150k mniej no i znalazłem Bendera za 200k mniej xd - bezpośrednie porównanie statystyk to Bender jest jego młodszym i słabszym bratem praktycznie kropka w kropkę :D
  • Odpowiedz