Aktywne Wpisy

Moreso_pl +484
Zapraszamy na #rozdajo z Moreso.pl
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo

dotankowany_noca +248

'''
Using the URLconf defined in mojprojekt.urls, Django tried these URL patterns, in this order:
polls/
admin/
The empty path didn't match any of these.
'''
#django #python
localhost:8000, a nie masz takiego w aplikacji zdefiniowanego. Wypisało Ci, że masz tylko dwa adresy:localhost:8000/pollorazlocalhost:8000/admin@FishyGuy: na pewno gdzieś zdefiniowałeś path('', views.itakdalej)?
1. ogarnij angielski
2. czytaj co mówi błąd
3. jak już nie możesz zrozumieć błędu to użyj google translate
@Romantyczny_widelec: ale kolego ja świetnie rozumiem co mi zwraca błąd. Rozumiem że brakuje mi gdzieś podania tej ścieżki przez co on nie może poszukać, ale dla kogoś kto przepisał pierwszą aplikację to nic nie mówi ;)
path('polls/', include('polls.urls')),zdefiniowało ci prefix dla urli w pliku polls/urls. Jeżeli chcesz mieć index pod adresem 127.0.0.1:8000/ to zrób osobną apkę, nazwij ją na przykład core i zrób coś takiego:
path('', include('core.urls')),localhost:8000/polls@croppz:
Kurczę, wiedziałem, że jakaś pierdoła :( początki bywają trudne
Dzięki wam za pomoc :)
@croppz: ej jest kozak xD btw to Twój początek z programowaniem czy przerzucasz się z czegoś na django?