Aktywne Wpisy
Syn_Tracza +371
Jak dla mnie, wyborcy demokratycznej opozycji, wystarczy, że ci zrobią następujące rzeczy i już mają mój głos na kolejną kadencję:
1. Oczyszczą TVP z Holeckich i Rachoni
2. Zamkną największych wałkarzy, jak np. Obajtek (mam nadzieję, że nie ucieknie do Argentyny lub Izraela)
3. Odkręca najgłupsze zmiany pisowskie, jak zakaz handlu w niedziele czy całkowity zakaz aborcji
4. Poprawią stosunki z krajami UE na neutralne i przyjacielskie bo teraz jesteśmy skłóceni ze
1. Oczyszczą TVP z Holeckich i Rachoni
2. Zamkną największych wałkarzy, jak np. Obajtek (mam nadzieję, że nie ucieknie do Argentyny lub Izraela)
3. Odkręca najgłupsze zmiany pisowskie, jak zakaz handlu w niedziele czy całkowity zakaz aborcji
4. Poprawią stosunki z krajami UE na neutralne i przyjacielskie bo teraz jesteśmy skłóceni ze
opk20 +78
Teraz tak na poważnie, przypomnijcie mi czemu wybraliście KOPSL? Przekonały was kredyty 0%, dopłaty do najmu, czy może likwidacja gotówki. Serio pytam.
#wybory
#wybory
Macie taki sam wzrost jak normalne i ruchające społeczeństwo. Nawet trolle z tym poniżej 165 nic nie dało.
#przegryw #stulejacontent #tfwnogf ##!$%@? #depresja #wykop
Komentarz usunięty przez autora
z powodu tego, że różowe nie odpisują na tinderze a dają like
@mastopiron: przegryw jest przegrywem z własnej winy a nie dlatego że laska nie odpisała na tinderze xD
@NiePosram: nie, ale jak jakiś frajer napisze że laska na niego krzywo popatrzyła bo jest za gruby, za niski, zakola czy coś takiego to już 50 innych frajerów plusuje i razem uznają że każdy kto ma mnieju niż
@Djapko: ja wiem że na przegryw składa się wiele rzeczy ale wygląd nie ma nic do rzeczy bo znam takich karakanów co mają normalne laski że się w głowie nie mieści, a znam też w realu przegrywów co najmniej 7/10 którzy po prostu jak to przegrywy mają tak zepsute mózgi
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
poważne badania które ty podajesz są w porządku i mówiłem o tym sto razy, po prostu ty nie potrafisz ich poprawnie zinterpretować i wyciagasz takie wnioski że gdyby ci naukowcy którzy przeprowadzali te badania