Wpis z mikrobloga

Wiem że wszyscy są zajęci gigachadem ale chcę tylko oświadczyć że wasze codzienne piepszenie o tym że jesteście przegrywami z powodu wzrostu poniżej 180cm zostało obalone prostą ankietą z przed tygodnia, okazuje się że rozkład wzrostu wśród przegrywów jest taki sam jak w społeczeństwie, więcej niż 50% przegrywów ma wzrost powyżej średniej krajowej więc możecie już sobie uświadomić że to jednak przez swoje codzienne życiowe wybory jesteście przegrywami z własnej winy a nie przez genetykę.
Macie taki sam wzrost jak normalne i ruchające społeczeństwo. Nawet trolle z tym poniżej 165 nic nie dało.

#przegryw #stulejacontent #tfwnogf ##!$%@? #depresja #wykop
Pobierz M.....y - Wiem że wszyscy są zajęci gigachadem ale chcę tylko oświadczyć że wasze cod...
źródło: comment_zvNLuUDEHtVAEd5CAXhVjwU6WBKeZc3o.jpg
  • 17
@Polkopsky: nie uciekłem z żadnej dyskusji, napisz o którą chodzi

@mastopiron: przegryw jest przegrywem z własnej winy a nie dlatego że laska nie odpisała na tinderze xD

ankiety wykop.pl gwarancją wiarygodności

@NiePosram: nie, ale jak jakiś frajer napisze że laska na niego krzywo popatrzyła bo jest za gruby, za niski, zakola czy coś takiego to już 50 innych frajerów plusuje i razem uznają że każdy kto ma mnieju niż
@Polkopsky: nie wiem o czym ty mówisz w ogóle, pomyliły ci się wpisy, orasz sam siebie i gigachada jak narazie

@Djapko: ja wiem że na przegryw składa się wiele rzeczy ale wygląd nie ma nic do rzeczy bo znam takich karakanów co mają normalne laski że się w głowie nie mieści, a znam też w realu przegrywów co najmniej 7/10 którzy po prostu jak to przegrywy mają tak zepsute mózgi
@Rewolucjonista_przegrywu: ankieta była tylko na spiedoxowych tagach i 58 osób odpowiedziało uczciwie że nie jest przegrywem. poza tym jak ci nie pasuje to możesz pytać ludzi o loginy na wykopie, co drugi przegryw pisze sam na tagu że ma 180-190cm tak jak w normalnym społeczeństwie, ci niscy mówią że są przegrywami przez wzrost, ci wysocy że przez zakola albo rodziców i tak się kręci ta karuzela
@Rewolucjonista_przegrywu: nie triggeruj się bo ja wiem że ta ankieta to nie jest poważne badanie chociaż fakt że wyszła gaussa pokazuje że ludzie nie kłamali bo inaczej by nie wyszła, ale żeby to zrozumieć pasowałoby mieć maturę.

poważne badania które ty podajesz są w porządku i mówiłem o tym sto razy, po prostu ty nie potrafisz ich poprawnie zinterpretować i wyciagasz takie wnioski że gdyby ci naukowcy którzy przeprowadzali te badania