@Smjiq6968: o tego nie wiedziałem. A to jakiś wymóg prawny czy jakiś wymysł towarzystwa więziennego?
Swoją drogą w okolicy mieliśmy pewnego kleptomana a jego ojciec miał na imie Bogdan, zawsze gdy ten kawałek leciał to miałem śmiech z "syna Bogdana" następującemu "kibicowaniu złodziejom".
@Metzger3: złodziej oznacza w slangu osadzonego,niekoniecznie za kradzież a syn pewnie żeby Seba Kowalski syn Janusza nie dostał listu Seby Kowalskiego syna Andrzeja
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
#matura #heheszki #zawodowka #humorobrazkowy #byloaledobre
@Lucyfer90: ta, jak wygodnie do postawionej tezy :D wyśmiał cię mirek, że 30k to nie prestiż, to już zmieniasz sens wpisu.
Napisałem w wieku 20 lat to o c--j ci chodzi
No glownie chodzi o to ze jak sie adresuje listy pozdrowienia do wiezienia to pod imieniem i nazwiskiem sie pisze syn Janusza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą w okolicy mieliśmy pewnego kleptomana a jego ojciec miał na imie Bogdan, zawsze gdy ten kawałek leciał to miałem śmiech z "syna Bogdana" następującemu "kibicowaniu złodziejom".
a syn pewnie żeby Seba Kowalski syn Janusza nie dostał listu Seby Kowalskiego syna Andrzeja
na bank