Aktywne Wpisy
Horkheimer +141
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
jaroty +63
#usa
Jak to jest ze że zawsze na jednego głosują wykształceni z wielkich miast, a na drugiego wsioki, emeryci i bezrobotni xD
To tylko pokazuje że nie liczą się żadne argumenty, tylko najniższy populizm i kreowanie podziałów na naszych i tamtych
Jak to jest ze że zawsze na jednego głosują wykształceni z wielkich miast, a na drugiego wsioki, emeryci i bezrobotni xD
To tylko pokazuje że nie liczą się żadne argumenty, tylko najniższy populizm i kreowanie podziałów na naszych i tamtych
#jedzenie71 #wroclaw
z... ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■ pyszna. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@rbielawski: wiem, wiem, wiem. No, co poradzę.
O, jest i gruby! :D
@Iudex: no ale ciężko się z nim nie zgodzić (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@W_P_K: My nie mamy problemu z Pasibusem, bo tam zwyczajnie nie jemy. Mamy problem z twoim lizaniem ich po jajach kiedy są zwyczajnie przeciętni. Dwa dni temu byłem w LTD i oni zwyczajnie Pasika miażdżą, nie mówiąc o Soczewce (chociaż słyszałem, że obniżyli loty po zmianie szefa kuchni). Tylko, że tak jak ja zawsze Soczewkę uważałem bezapelacyjnie za numer 1