Aktywne Wpisy
Lewusx +51
No i po wizycie u trenera, dostałem feedback że kończymy okres redukcji wraz z końcem miesiąca październik.
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
dorszcz +501
Skapi klienci w knajpach nie chca kupowac napojow :(
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
@chce_miec_psa: Jedzenie kanapek to jedno, ale skoro uważasz, że januszowate jest zabieranie tego, za co sie zapłacilo, to to już jest patologiczne myślenie.
Jakoś na zachodzie pakuje się ludziom resztki i nikt nikomu w,związku z tym problemów nie robi.
@chce_miec_psa: Jedzenie kanapek to jedno, ale skoro uważasz, że januszowate jest zabieranie tego, za co sie zapłacilo, to to już jest patologiczne myślenie.
Jakoś na zachodzie pakuje się ludziom resztki i nikt nikomu w,związku z tym problemów nie robi.
@wykopiwniczanin: nie mowię, ze to złe jak z dużej pizzy zostaje pol, ale jak zabiera sie jeden kawałek to dla mnie troche dziwne.
zacytowałam odpowiedz do mnie. stad ta wielce śmieszna pomyłka nadająca sie na osoby post o mnie #karuzelasmiechu
@chce_miec_psa: A dlaczego niby? Zapłaciłem za to więc zabieram
@shad321:
Czego nie lubisz?
Komentarz usunięty przez autora