Aktywne Wpisy
Byłem na rozmowie o pracę teraz i wszystko fajnie, praca na jedną zmianę przy rozkręcaniu pojazdów na złomowisku, dojazd całkiem blisko bo w 40 minut rowerem dojadę. Na duży plus że umowa o pracę a nie zlecenia jak wszędzie w januszeksach xd
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
WielkiNos +372
Uważasz, że pies nie ma prawa atakować człowieka w mieście? Że dziecko ma prawo się czuć na ulicy bezpiecznie jak biega i macha rękami?
Okazuje się, że będąc psiarzem można mieć inne zdanie na temat tak oczywistych rzeczy.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta
Okazuje się, że będąc psiarzem można mieć inne zdanie na temat tak oczywistych rzeczy.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta
Albo nieuważnie oglądałem, albo jakieś to moim zdaniem mało sensowne. Z tego co czytałem to komiksowy Thanos chciał zdobyć wszystkie kamienie nieskończoności żeby zaimponować swojej ukochanej, ktora go nie chciała - Śmierci.
Czy filmowy Thanos został po prostu spłycony i dostaliśmy tylko szalonego tytana ze specyficznie pojmowaną przez siebie moralnością? Chyba że teraz miała być rozwałka i szalona pogoń za kamieniami, a głębszą analizę postaci bracia Russo zostawili na następną część.
#avengers #marvel #mcu #film #filmy #komiks #przemyslenia
nie ma co porównywać
musiał więc się kierować bardzo mocnymi pobudkami, mieć jasny cel. Osobisty. Dlatego jestem zdania że komiksowy Thanos był bardziej wiarygodny. Myślałem że umknęła mi jakąś głębia tej postaci, niestety nie( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ten komiksowy Thanos typu Kocham Śmierć zabiję dla Ciebie połowę wszechświata? :(
żeby nigdzie się to nie powtórzyło"
No nie wiem, może stałem się starym marudą i zbyt wiele wymagam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdyby to byla kwestia osobista - jak wlasnie przypodobanie sie dupie, to nie poswiecil by corki (tez sprawa osobista)
To troche jak z tym testem z wagonikiem - wielu ludzi nie zmieniloby nic, zeby zmyc z siebie odpowiedzialnosc.
Tu w filmie natomiast mamy idealiste. Chcial naprawic wszechswiat wiec byl w
Generalnie uwazam ze nie ma co za bardzo tego rozkminiac bo to nie o to chodzi w tych filmach.