A ja czasem lubię poleżeć a czasem posiedzieć. Ja p------e. Wiecie, to nie jest tak, że oczekiwałam jakiegoś eseju o spędzaniu wolnego czasu. Po prostu kiedy ktoś nie ma żadnego opisu, trudno nawiązać rozmowę i od tego są pytania pokroju co tam, co dziś robiłaś, jak się masz, co lubisz robić w wolnych chwilach. Są po to, żeby złapać jakiś punkt zaczepienia. Ja p------e. Czemu ludzie tego nie rozumieją. Ja p------e. Ludzie powoli zaczynają przypominać maszyny które się pingują i c--j z tego wychodzi, poza utrzymywaniem kontaktu. No ale na cholerę wam kontakt, zjeby, skoro wiadomości to tylko ciąg zer i jedynek, bez sensu, bez ładu, bez znaczenia. #badoo #podrywajzwykopem
@pizza-eco: To jest dramat, często miałem rozmowy pokroju: różowa: co tam? ja: długa wypowiedź, próbuję opisać ulubione zajęcia, plany na dzisiaj, daje milion punktów zaczepiania i pytam co u niej i że może też powie coś o sobie aby się lepiej poznać różowa: dobrze
No to pogadali XDD Niestety takich ludzi jest najwięcej na portalach ( ͡°ʖ̯͡°)
i od tego są pytania pokroju co tam, co dziś robiłaś, jak się masz, co lubisz robić w wolnych chwilach. Są po to, żeby złapać jakiś punkt zaczepienia. Ja p------e.
@pizza-eco: "co tam" to najlepsze rozpoczęcie rozmowy jakie istnieje. Jezu jak mnie w-------ą takie karyny na tinderze co uważają że rozpoczęcie rozmowy od "co tam" jest c-----e nieoryginalne i one gardzą ludźmi którzy tak piszą. TY KUHWA GŁUPIO KUHWO. Jakbym dostał
@pizza-eco: Nietrafione pytanie. Większości ludzi kojarzy się z nową nauczycielką i opowiadaniem o zainteresowaniach etc. Lepiej pytać czy ktoś woli psy czy koty, konsolę, czy pc. Na luzie. Może interesować się polityką, kucykami pony prawem kanonicznym, fizyką kwantową, może lubi czytać kabałę. O takich rzeczach większość woli nie mówić na początku znajomości bo większość różowych ucieka w popłochu (jak dobrze rozumiem op jest opką). Ewentualnie faktycznie jest amebą lub chłop jest słaby
@zielonka-senpai: Laski też mają c-----e zainteresowania. Podróże (do Władysławowa najdalej), seriale, k---a kosmetyki i inne duperele. Mam takie na roku. Jak mnie wpienia ich dziamdzianie. Niewiele poznałam takich które coś więcej sobą reprezentują.
#badoo #podrywajzwykopem
różowa: co tam?
ja: długa wypowiedź, próbuję opisać ulubione zajęcia, plany na dzisiaj, daje milion punktów zaczepiania i pytam co u niej i że może też powie coś o sobie aby się lepiej poznać
różowa: dobrze
No to pogadali XDD Niestety takich ludzi jest najwięcej na portalach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@pizza-eco: "co tam" to najlepsze rozpoczęcie rozmowy jakie istnieje.
Jezu jak mnie w-------ą takie karyny na tinderze co uważają że rozpoczęcie rozmowy od "co tam" jest c-----e nieoryginalne i one gardzą ludźmi którzy tak piszą. TY KUHWA GŁUPIO KUHWO. Jakbym dostał
Może interesować się polityką, kucykami pony prawem kanonicznym, fizyką kwantową, może lubi czytać kabałę. O takich rzeczach większość woli nie mówić na początku znajomości bo większość różowych ucieka w popłochu (jak dobrze rozumiem op jest opką).
Ewentualnie faktycznie jest amebą lub chłop jest słaby
Komentarz usunięty przez autora
Miszczuk jest zajebista. Druga szansa to chyba moja ulubiona książka. Tobie która najbardziej leży?