Wpis z mikrobloga

A ja czasem lubię poleżeć a czasem posiedzieć. Ja p------e. Wiecie, to nie jest tak, że oczekiwałam jakiegoś eseju o spędzaniu wolnego czasu. Po prostu kiedy ktoś nie ma żadnego opisu, trudno nawiązać rozmowę i od tego są pytania pokroju co tam, co dziś robiłaś, jak się masz, co lubisz robić w wolnych chwilach. Są po to, żeby złapać jakiś punkt zaczepienia. Ja p------e. Czemu ludzie tego nie rozumieją. Ja p------e. Ludzie powoli zaczynają przypominać maszyny które się pingują i c--j z tego wychodzi, poza utrzymywaniem kontaktu. No ale na cholerę wam kontakt, zjeby, skoro wiadomości to tylko ciąg zer i jedynek, bez sensu, bez ładu, bez znaczenia.
#badoo #podrywajzwykopem
p.....o - A ja czasem lubię poleżeć a czasem posiedzieć. Ja p------e. Wiecie, to nie ...

źródło: comment_1dg17ep6eOHCxsPO3VIsa03t1LBh8GVd.jpg

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pizza-eco: To jest dramat, często miałem rozmowy pokroju:
różowa: co tam?
ja: długa wypowiedź, próbuję opisać ulubione zajęcia, plany na dzisiaj, daje milion punktów zaczepiania i pytam co u niej i że może też powie coś o sobie aby się lepiej poznać
różowa: dobrze

No to pogadali XDD Niestety takich ludzi jest najwięcej na portalach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
i od tego są pytania pokroju co tam, co dziś robiłaś, jak się masz, co lubisz robić w wolnych chwilach. Są po to, żeby złapać jakiś punkt zaczepienia. Ja p------e.

@pizza-eco: "co tam" to najlepsze rozpoczęcie rozmowy jakie istnieje.
Jezu jak mnie w-------ą takie karyny na tinderze co uważają że rozpoczęcie rozmowy od "co tam" jest c-----e nieoryginalne i one gardzą ludźmi którzy tak piszą. TY KUHWA GŁUPIO KUHWO. Jakbym dostał
  • Odpowiedz
@pizza-eco: Nietrafione pytanie. Większości ludzi kojarzy się z nową nauczycielką i opowiadaniem o zainteresowaniach etc. Lepiej pytać czy ktoś woli psy czy koty, konsolę, czy pc. Na luzie.
Może interesować się polityką, kucykami pony prawem kanonicznym, fizyką kwantową, może lubi czytać kabałę. O takich rzeczach większość woli nie mówić na początku znajomości bo większość różowych ucieka w popłochu (jak dobrze rozumiem op jest opką).
Ewentualnie faktycznie jest amebą lub chłop jest słaby
  • Odpowiedz
@zielonka-senpai: Laski też mają c-----e zainteresowania. Podróże (do Władysławowa najdalej), seriale, k---a kosmetyki i inne duperele. Mam takie na roku. Jak mnie wpienia ich dziamdzianie. Niewiele poznałam takich które coś więcej sobą reprezentują.
  • Odpowiedz