Wpis z mikrobloga

Na maturę w trampkach jakichś jak na wf, ta młodzież dzisiejsza nie ma żadnego wyczucia ani szacunku dla poważnych spraw.

@bitcoholic: Chociaż sam byłem w poprzednim dziesięcioleciu w garniturze to kogo to tak na prawdę obchodzi jak się ubiorą. Szacunek okażą dobrymi wynikami dostając się na dobre kierunki i ją przede wszystkim zdając, bo wciąż relatywnie spory odsetek maturę oblewa, ubiór tutaj ma na prawdę małe znaczenie, zwłaszcza, że nie są
  • Odpowiedz
  • 0
@OjciecMarek Pierdzielisz glupoty. Tym samym tokiem myślenia na na kazdą uroczystość mógłbyś się wybrać w trampkach. Albo w ogóle nie przywiązywać wagi do ibioru, bo po #!$%@??
  • Odpowiedz
@bitcoholic: Wg mnie jest ok, a sam pisałem maturę wiele lat temu. Raz że jest jedną z wielu, a nie że każdy się na nią patrzy (patrz ślub). Dwa, jest ciepło więc też nie ma co zakładać na siebie nie wiadomo czego. Trzy, po co 18 latka ma chodzić w szpilkach, jeszcze się nachodzi.

Jak na moje i facet mógłby iść spokojnie w samej koszuli albo jakiś business casual. A tak
  • Odpowiedz
Tym samym tokiem myślenia na na kazdą uroczystość mógłbyś się wybrać w trampkach.

@lastro: No nie: bo podczas niektórych uroczystości zwraca się baczniejszą uwagę na ubiór, niż podczas innych. Na moje egzamin pisemny na studiach czy matura należą do tej zdecydowanie mniej prestiżowej kategorii, i ok, nie musimy się ze sobą zgadzać.
  • Odpowiedz
widać faceci ładnie ubrani w gajerku

@brzytew: Gdzie ty na tym zdjęciu widzisz facetów? Maturzyści to przecież jeszcze nieoderwane od maminego cyca 19-letnie dzieciaczki a nie żadni faceci. Absurd i śmieszność na poziomie języka z policyjnych protokołów "zatrzymano dwóch 16-letnich mężczyzn".

@Arsamandi: @sirlosgardiii: @Virgilio:
Właśnie dla takich spermiarskich komentarzy najwyższej jakości tu wszedłem, nie zawiedliście.
  • Odpowiedz