Aktywne Wpisy
smutny_kojot +118
Nie ma większego raka na polskim twitterze niż Bandyta z Kamerką. Działalność tego typa opiera się w 99% na prowokowaniu innych jazdą na granicy przepisów, a potem zapasami w błocie z normalnymi użytkownikami dróg na swoim kanale. Od wczoraj pieniacz kręci aferę, bo ktoś wyprzedził go prawym pasem na S8, a na pytania, czemu okupował lewy, kiedy prawy był pusty, zasłania się jakąś tajemniczą zasadą 20 sekund, której nie ma w kodeksie
bulba1605 +392
Wczoraj jeden Mireczek opisał jak to jego rodzicom zgrzał się mozg jak wziął urlop na żądanie, pomyślałam, że ja też podzielę się swoją historią.
W mojej pierwszej pracy (korpo kilka lat temu) pierwszy raz miałam straszne zatrucie pokarmowe, to wzięłam w końcu urlop zamiast L4, bo moja matka mi powiedziała, że muszę iść po L4 do LEKARZA ZAKŁADOWEGO, a ja nie wiedziałam gdzie go znaleźć XD dobrze ze nie zapytałam szefowej, bo
W mojej pierwszej pracy (korpo kilka lat temu) pierwszy raz miałam straszne zatrucie pokarmowe, to wzięłam w końcu urlop zamiast L4, bo moja matka mi powiedziała, że muszę iść po L4 do LEKARZA ZAKŁADOWEGO, a ja nie wiedziałam gdzie go znaleźć XD dobrze ze nie zapytałam szefowej, bo
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#burza