Aktywne Wpisy
Bunch +1011
Ale akcja! Jakiś chłystek przyniósł sobie kolekcję sprejów i rozpoczął dumne niszczenie elewacji na skateparku. Do malującego wandala podeszło chwilę później dwóch mężczyzn i powiedziało "Odłóż ten sprej, policja" na co młodzieniec krzyknął "akurat!" i psiknął pierwszemu sprejem w oczy. To spowodowało eskalację sytuacji i szarpaninę w której... młodzieniec WYCIAGNĄŁ KASTET. Miał jednak pecha bo dwójka mężczyzn faktycznie okazała się policjantami bez munduru i teraz młody leży skuty. No to cyk!
80kg +392
Mirki pijcie ze mną kawę. Wygrałem ekspres ciśnieniowy na targach IT. #chwalesie #programowanie #programista15k
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Prof_: Ja tutaj widzę objawy syndromu sztokholmskiego.
To samo tyczy sie tego rzekomego 'szczescia' zwiaxanego z posiadaniem dzieci. Widze jak wyglądają pary z dziećmi - wykończone, zmęczone życiem, drenowane z kasy, cierpiace na
@johnny_tomala: no jak patrzysz na rodziny z niemowlakiem, to się chyba nie spodziewasz sluchac dysput fikozoficznych bądź politycznych?
Brak czasu to kwestia nieodpowiedniej organizacji. Da się z dzieckiem mieć chwile dla siebie.
Oczywiście nie twierdzę,że każdy musi miec dziecko. Ale mnie
Nie, nie spodziewam się. Czy gdzieś napisałem, że się spodziewam?
Tego uważam powinno się zabronić, albo wprowadzić regulacje zniechęcające ludzi do mnożenia się w nadmiernej liczbie. Jedno starczy jak ktoś chce.
@johnny_tomala: a dlaczego?
Jezeli rodzice sa szczesliwymi ludzmi i sa w stanie dzieci wychowac na ludzie ogarnietych i zapewnic im dobre zycie? Rozmnazac sie powinni przede wszystkim tacy ludzie, bo inaczej czeka nas zalew patologii.
ale napisales, ze jest to
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ponieważ Ty i Twoja rodzina nie żyjecie w próżni tylko na planecie z ograniczonymi zasobami, zagrożonej przeludnieniem i ekologiczną katastrofą. Jak sobie to wyobrażasz, gdyby każda para miała trójkę potomstwa, 'bo tak chce'. Skończyłoby sie katastrofą na ogromną skalę prędzej czy później.
Nawiasem mówiąc, płodzenie nowych ludzi uważam za niemoralne jako takie. Weź pod uwagę, że Twój 'szkrab' przeżywa obecnie najszczęśliwszy czas w swoim życiu, jedyny czas prawdziwej
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ale mam na ten swiat zgola inne spojrzenia niz Ty i nie uwazam go za droge krzyzowa.
Uwazam, ze zycie jest piekne, a ludzie dobrzy.
Zyje juz na tym swiecie i nadal jestem szczesliwa. Mimo roznych niedobrych rzeczy, ktore mnie spotkaly. To, ze niektorzy