@Taipei: no to poczekaj do przyszlego tygodnia, swiat sie nie zawali. Lepiej poczekac tydzien, niz zaczac kombinowac i nastepnym razem wyjsc na trase w 2019.
@Taipei Normalnie. Skręciłem kostkę na meczu, buta nie szło zdjąć, a ja grałem dalej bez większych problemów. Następnego dnia pogotowie - diagnoza skręcenie plus coś tam stawu skokowego. Noga sina (fioletowa, ciemna), a ja wieczorem na mecz w pl3. "Rozbiegałem" :), 2 razy miałem tak samo, noga jak balon, a ja dalej grałem, 3 dni i zero bólu. Nigdy skręcenia nie robiły na mnie wrażenia, może mam wyjątkowe stawy, ale za to
@Taipei Ja nie ruszałem, biegałem na sztywno i się rozbiegało, ale ja to ja, każdy ma inaczej, moi koledzy miesiąc grać nie mogli bo "dwójkę" naciągneli, a ja grałem ze złamanymi 4 palcami. Nie biegaj do póki czujesz, że noga nie jest stabilna.
Każdy facet z którym byłam kupował mi kwiaty i zapraszał do restauracji , nigdy nie pozwalał wracać samej w nocy więc nigdy nie zejdę poniżej tego MINIMUM bo mniej już się zrobić nie da a jeśli facet nie robi nawet tego to menel nie facet którego można rozważyć #przegryw #p0lka
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link