Wpis z mikrobloga

Zapewne zastanawiacie się, jak doszło do tego, że stałem się Kumplem Rafonixa. Otóż jakiś czas temu skontaktował się ze mną Marcin, zauważając, że wybijam się ponad przeciętność inteligencją na Wykopie, z prośbą, abym został przywódcą Kumpli Rafonixa na Wykopie. Zgodziłem się bez zawahania, bo już wcześniej zacząłem dostrzegać, że moja krytyka wobec niego była błędem, a psy Tucznika przejawiają sobą wyłącznie hipokryzję. Zrozumiałem błąd i postanowiłem go naprawić.

Naszym zadaniem była walka - i to się udało. Otrzymałem wiele prywatnych wiadomości w ostatnim czasie od ludzi, którzy przekonali się do Rafonixa i również przeszli na dobrą stronę mocy - zostali Kumplami Rafonixa. Zobaczcie, kto mnie obserwuje na Wykopie. Tak, on również został niedawno Kumplem Rafonixa. Mamy pewną konferencję na Facebooku z Marcinem, gdzie obmyślamy plan, który następnie jest realizowany tutaj.

Założenie było następujące: obniżyć poziom dyskusji do minimum. Chcieliśmy po prostu, aby na patotagach zrobił się czat YT 2.0. Można powiedzieć, że tak się stało. Dzięki temu jakieś nieco bardziej rozgarnięte jednostki odchodzą i zostaną sami kretyni. Można więc przyznać, że plan wypalił prawie w 100%. Jeszcze trochę do zrobienia jest, ale to już tylko formalność. :) Tak, to jest to słynne niszczenie Wykopu. Dzięki temu, że na tagu zostali sami idioci będzie można nimi łatwo manipulować, w końcu sami się zaczną ze sobą żreć. Głupkami łatwo prowadzić, co obecnie widać. W końcu czat YT 2.0. Jeszcze troszkę pracy przed nami, ale damy radę, na razie możemy powiedzieć sobie, że tak, udało się: patotagi składają się już w dużej mierze z bandy osłów. Melduję wykonanie zadania! Essa!
#patostreamy #danielmagical #rafonix
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Założenie było następujące: obniżyć poziom dyskusji do minimum. Chcieliśmy po prostu, aby na patotagach zrobił się czat YT 2.0. Można powiedzieć, że tak się stało. Dzięki temu jakieś nieco bardziej rozgarnięte jednostki odchodzą i zostaną sami kretyni.

@Krobis: I to widać już od jakiegoś czasu ( ͡° ʖ̯ ͡°) poziom vipok.ru spadł drastycznie, No Future
  • Odpowiedz