Aktywne Wpisy
GabrielOcello +538
Rozumiecie w ogóle bekę, że pomimo tak dużego sprzeciwu społeczeństwa pachoły z rządu dalej kminią jak tą j----ą ustawę przepchnąć dalej, bo im tak pan deweloper powie? To jest taka abstrakcja, że nie mogę xD ja wiem, że myślenie o rządzie, który działa w służbie obywateli to jakaś utopia, ale to jest już srogie mafijne działania i łapówkarstwo, a oni się nawet z tym nie kryją. Jak se myśle kogo mamy w
mickpl +804
Jak te patałachy serio przegłosują 0% które zrujnuje życie dziesiątkom tysięcy młodych ludzi, którzy stali w nocnych kolejkach i wepchnęli ich o margines błędu na sejmową większość - to powinni przez tych samych ludzi zostać wywiezieni na taczkach.
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Naszym zadaniem była walka - i to się udało. Otrzymałem wiele prywatnych wiadomości w ostatnim czasie od ludzi, którzy przekonali się do Rafonixa i również przeszli na dobrą stronę mocy - zostali Kumplami Rafonixa. Zobaczcie, kto mnie obserwuje na Wykopie. Tak, on również został niedawno Kumplem Rafonixa. Mamy pewną konferencję na Facebooku z Marcinem, gdzie obmyślamy plan, który następnie jest realizowany tutaj.
Założenie było następujące: obniżyć poziom dyskusji do minimum. Chcieliśmy po prostu, aby na patotagach zrobił się czat YT 2.0. Można powiedzieć, że tak się stało. Dzięki temu jakieś nieco bardziej rozgarnięte jednostki odchodzą i zostaną sami kretyni. Można więc przyznać, że plan wypalił prawie w 100%. Jeszcze trochę do zrobienia jest, ale to już tylko formalność. :) Tak, to jest to słynne niszczenie Wykopu. Dzięki temu, że na tagu zostali sami idioci będzie można nimi łatwo manipulować, w końcu sami się zaczną ze sobą żreć. Głupkami łatwo prowadzić, co obecnie widać. W końcu czat YT 2.0. Jeszcze troszkę pracy przed nami, ale damy radę, na razie możemy powiedzieć sobie, że tak, udało się: patotagi składają się już w dużej mierze z bandy osłów. Melduję wykonanie zadania! Essa!
#patostreamy #danielmagical #rafonix
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Chyba jednak Wykopkom się więcej udało zrobić niż Marcinowi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sanay: ''Tfu'' jedynie mogę na Ciebie ja zrobić, za to Ty możesz sobie napluć na swoją rodzicielkę, jeżeli Ci pozwoli.
@Krobis: I to widać już od jakiegoś czasu ( ͡° ʖ̯ ͡°) poziom vipok.ru spadł drastycznie, No Future