Aktywne Wpisy
Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową
mirko_anonim +31
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zalesie #logikarozowychpaskow #dzieci #zwiazki
Czy tylko ja tak mam i czy tylko mnie to #!$%@?.
2 dzieci, wiek 16 miesięcy i 3,5 lat.
Dziecko złapie "przeziębienie"
No i droga zawsze wygląda u nas tak samo - droga obrana przez żonę.
1. Jedziemy na opiekę nocną i świąteczną
2. Lekarz przepisuje leki + antybiotyk.
3. Moja żona wykupuje leki
4. Zona niepodaje tych leków bo ten doktor z opieki nocnej
#zalesie #logikarozowychpaskow #dzieci #zwiazki
Czy tylko ja tak mam i czy tylko mnie to #!$%@?.
2 dzieci, wiek 16 miesięcy i 3,5 lat.
Dziecko złapie "przeziębienie"
No i droga zawsze wygląda u nas tak samo - droga obrana przez żonę.
1. Jedziemy na opiekę nocną i świąteczną
2. Lekarz przepisuje leki + antybiotyk.
3. Moja żona wykupuje leki
4. Zona niepodaje tych leków bo ten doktor z opieki nocnej
Już wam tłumaczę, dlaczego będzie trwał i prosperował nieźle. Chociażby dlatego, że w waszych tępych móżdżkach nie zrodził się pomysł zniszczenia mu social mediów i macie w głowach tylko jutup, jutup, jutup. Tymczasem na grupie FB ma 104 tys. członków. To są najwierniejski kibice, a co za tym idzie - donejtorzy. Ponadto zmienił content na niepatologiczny, a tacy ludzie trwają bardzo długo, bo ludzie się przywiązują. Patologia Grubasa natomiast znudzi się za maksymalnie 2 lata.
I na dłuższą metę, to Rafonix wygrywa z Tucznikiem. Już pomijam to, że Youtube skończy niebawem patologię na swojej platformie - przeniesie się na inną. Niemniej gwoździem do trumny będzie znudzenie ludzi ciągle tym samym (swoją drogą dziwię się, że jeszcze to nie nastąpiło). Gruby ma teraz 25 lat. Powiedzmy, że nawet do 35-tki będzie miał oszczędności - od 35. roku życia prawdopodobnie będzie żył jak biedak, może nawet skończy pod mostem. A nie ma on oczywiście takiej charyzmy jak Rafonix, żeby zrobić coś niepatologicznego. On się nadaje tylko do robienia patologii, upijania matki i jej konkubenta - żadnej wiedzy merytorycznej także nie ma.
Rafonix będzie może mniej zarabiał, ale z pewnością wciąż więcej niż wy na jakichś magazynach. Te 5 tys. zł wystarczy mu na w miarę przeciętne życie. A dzięki swoim social mediom gdziekolwiek się pojawi, to będzie miał te swoje 30-40 tys. najwierniejszych fanów w ciągu miesiąca.
Jedyne, co możecie zrobić, to przekonywać jego fanów do tego, żeby nie przelewali mu kasy + nabijać mu wyświetlenia wszędzie, gdzie się da, by opisywać jego reakcje na Wykopie.
#patostreamy #danielmagical #rafonix
Proszę, tutaj przykład. :)
- Ziomek u grubego co strim to inna akcja.
- Ziomek rafonix co strim to wyzywanie matek i ojców.
- Ziomek kariera rafonixa skończyła się już w internetach a Facebook, instagram, snap czaty, ludzie zapomną o tym za kilka tygodni bo co taki rafonix może ciekawego napisać im? "Lokieto Kumplu" ? Pomysł zanim takie wypociny napiszesz.
Rafonix ma charyzmę, w przeciwieństwie do innych patusów.