Aktywne Wpisy
mourise +1179
Mireczki. Jest mi bardzo wstyd ( ͡° ʖ̯ ͡°) Całkowitym przypadkiem stworzyłem zgłoszenie naruszenia rodo przez #giftpol w oświadczeniu ich mecenasa „dziura w dupie” i przesłałem do Prezesa UODO. Jest mi wstyd, że przyczyniam się do szargania reputacji tej znakomitej firmy ( ͡° ʖ̯ ͡°) #januszebiznesu
Świeża obciereczka w rytm bachaty. Grażyny w tle aż przebierają nogami na samą myśl, że będą następne w kolejce ( ͡º ͜ʖ͡º)
#lewandowski #lewandowska #annalewandowska #bachata #p0lka
#lewandowski #lewandowska #annalewandowska #bachata #p0lka
#gothic
Oczywiście, nie kończy się to na zmianie nazwy, ale też treści. Więcej informacji niedługo.
Ja kibicuje Dark'owi. Profesjonalny dubbing aktorski, to jest mistrzostwo świata. W dodatku filmy dokumentalne o aktorach. To robiło super PR. Pewnie i tak oba projekty na czymś stracą w ostatecznym rozrachunku. Szkoda.
Tutaj są moje przemyślenia: sądzę, że Dark chciał prowadzić projekt wedle swojej wizji, a nie odpowiadało to kilku gościom - którzy uznali, że typ się tylko zajmuje filmami, a chce być kierownikiem, a oni mają większość zasobów w postaci programistów i grafików (czyli de facto podstawowe narzędzia
Jakby ktoś był zainteresowany: https://forum.dziejekhorinis.org/ dział 'wewnetrzne problemy zespołu', ale jak rzuciłem okiem to widzę, że to było starcie ambicji wielu osób i chyba brakło twardego, bezwzględnego kierownictwa projektu
@grey09
@grey09:
Czepialski jestem
Komentarz usunięty przez autora