Aktywne Wpisy
Smarek37 +347
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
qeti +82
@LipBalm:
A co do tego, warto zainwestować w rice cooker, gotujesz brązowy ryz lub coś innego i do każdego jest dodany koszyk w którym można ugotować warzywa,rybę,mieso które się nadaje na parze i to wszystko za jednym razem. Całość zajmuje jakieś niecałe 5 minut by wszystko przygotować. No rzeczywiście bardzo dużo czasu :P
@pss8888: #!$%@?, masz pierdyliard produktów sklepach i to w normalnych cenach, kwestia rozpisania sobie i jej faktycznego bilansowania, a nie nagle przechodzenia na sałatki i jogurty bez tłuszczu z chia. Poza tym można jeść też w miarę tradycyjnie tylko trzeba ruszyć też dupę no i nie jeść porcji