Wpis z mikrobloga

Chciałem tylko przypomnieć że na stronie siepomaga.pl są setki Polskich dzieci które nie są w stanie wegetatywnym, a potrzebują drogiego leku, terapii, operacji, których nie refunduje NFZ, a które to pozwolą im na normalne życie, funkcjonowanie, czy założenie w przyszłości rodziny.
Nie rozumiem dlaczego tak wielu od tygodnia emocjonuje się życiem jednego brytyjskiego dziecka, podczas gdy w chwili obecnej walkę o życie rozgrywają setki naszych. Gdzie są Ci wszyscy ludzie?
#alfieevans #polska #rakcontent #bekazpodludzi #bekazkatoli #gorzkiezale
saakaszi - Chciałem tylko przypomnieć że na stronie siepomaga.pl są setki Polskich dz...

źródło: comment_xv7yIh8CRoovhc6yP5ikZRJHJ1OHkyoh.jpg

Pobierz
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Paul_Proteus:
Nazywasz mnie homo sovieticus podczas, gdy rodzice tego chłopca domagali się, żeby szpital wentylował zwłoki ich dziecka gratis za kilkaset funtów dziennie? xD A pewne sprawy mi przeszkadzają. Np. przeszkadza mi fakt, ze Duda i papież czy Rutkowski wykorzystują ludzką tragedię do autopromocji. Przeszkadza mi fakt, że stado oszołomów n--------a 24/7 posty na fejsbusiu o LECZENIU albo o tym, że angielski sędzia UŚMIERCIŁ DZIECKO. Przeszkadza mi fakt, ze grupa
  • Odpowiedz
No tak, przecież siezarabia nie mogło przepuścić takiej okazji do wypromowania się. Chyba, że spam znaleziskami już nie wystarcza.
  • Odpowiedz
@Flypho:

Widzę, że nie tylko swym ciasnym jak po praniu umysłem nie obejmujesz definicji leczenia, ale również nie ogarniasz kim jest "homo sovieticus". Głupich nie sieją, ale musisz wiedzieć, że do antyszczepionkowców i innych, intelektem pasujesz jak ulał. NIE POJMUJESZ dlaczego akurat ten przypadek był wałkowany przez tyle czasu w mediach i tu jest pies pogrzebany. Z tego stanu wynika już potem reszta twojego bełkotu. Potem taka swołocz płacze,
  • Odpowiedz
@Paul_Proteus:
Plujesz, wyzywasz, miotasz się, piszesz, że nie rozumiem tego i owego, jakby miało to w jakiekolwiek sposób wpłynąć na twoją rację. To tak nie działa. Na mnie na pewno nie, ale jeśli masz się z tym czuć lepiej to sobie przynajmniej trochę ulżyj xD. Dzieciak był trupem i żaden Bóg ani Kaczyński tego nie zmieni.
  • Odpowiedz
@Flypho:

xD A co ma do tego Bóg? Jedyne co potrafisz to w--------ć do szufladek. Tak właśnie czynią wąskie umysły. Pomogę ci, bo nawet trochę mi cię szkoda:
Ludzie są zbulwersowani, bo państwo siłą wpieprzyło się w kompetencje, które od zawsze należały do rodziców, kapujesz? To nie urzędnik powinien decydować co jest dobre, a co złe dla dzieciaka, jeśli rodzice są żywi i poczytalni. Pół biedy, gdyby odłączyli go od
  • Odpowiedz
@tatagimpera:

PS. W Boga wierzyły takie głąby jak np. Albert Einstein, ale pewnie dla takiego tytana intelektu jak ty, to nikt szczególny. Nie napierdzielali cię po głowie czymś ciężkim w dzieciństwie czasem?
  • Odpowiedz
O TO TU WŁAŚNIE UMYSŁOWA NIEMOTO CHODZI.

@Paul_Proteus:
Tu chodzi o to, że decyzja rodziców była sprzeczna z decyzją lekarzy. Jednym słowem, jakieś jełopy bez szkoły postanowiły się kłócić z ludźmi o zawodzie lekarza w kwestiach leczenia. I wbrew temu, co p--------z, że dzieci są własnością rodziców, takie spory są w UK rozwiązywanie całkiem sensownie - przez sąd, który na drodze rozprawy, musi zapoznać się z obiema stronami, opiniami biegłych
  • Odpowiedz
@Flypho:

Po pierwsze: mam nadzieję, że kiedyś ktoś postanowi zlitować się nad tobą i nie pozwoli byś dalej żył cierpiąc z tak brzydką mordą xD

Po drugie: wolność jednostki, w tym wolność do podejmowania własnych, błędnych decyzji jest ostoją zachodniej cywilizacji. Oczywiście azjatycka swołocz z ZSRR tego nie rozumie i bezpieczniej czuje się, gdy car/partia/Putin trzyma go mocno za
  • Odpowiedz
Po pierwsze: mam nadzieję, że kiedyś ktoś postanowi zlitować się nad tobą i nie pozwoli byś dalej żył cierpiąc z tak brzydką mordą xD

@Paul_Proteus:
Serio na tyle cię stać, człowieku? xD Zlituj się, bo nawet mi się po takim gównie nie chce dalej czytać. A twój czas jest nic nie wart, bo jedyne co piszesz w kółko to p---------e o komunistach.
  • Odpowiedz
@Paul_Proteus:
Ja się nawet trochę postarałem i rzuciłem czymś więcej niż nazwanie cię zaślepionym nienawiścią, widzącym w dwóch kolorach ograniczonym troglodytą. Nazywasz kogokolwiek chłopem z podupadłej sowieckiej wsi a zaczynasz wypowiedź od parafrazy zdania "a ty masz brzydką mordę" xD. Chłopie, gdybym chciał cię w jakiś sposób obrazić to dostarczyłeś tu tyle materiału, że mógłbym się nad tobą pastwić kilka godzin, ale sądzę, że jesteś w wieku gimnazjalnym/licealnym i skrajnie
  • Odpowiedz