Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
B12477 +19
Camerdineri..
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
Nie rozumiem dlaczego tak wielu od tygodnia emocjonuje się życiem jednego brytyjskiego dziecka, podczas gdy w chwili obecnej walkę o życie rozgrywają setki naszych. Gdzie są Ci wszyscy ludzie?
#alfieevans #polska #rakcontent #bekazpodludzi #bekazkatoli #gorzkiezale
To nie jest spór, tylko takim homo sovieticus jak ty, pewne sprawy nie przeszkadzają. Byleby się n-----ć w piątek i p----------ć w pracy jak szef nie patrzy.
Nazywasz mnie homo sovieticus podczas, gdy rodzice tego chłopca domagali się, żeby szpital wentylował zwłoki ich dziecka gratis za kilkaset funtów dziennie? xD A pewne sprawy mi przeszkadzają. Np. przeszkadza mi fakt, ze Duda i papież czy Rutkowski wykorzystują ludzką tragedię do autopromocji. Przeszkadza mi fakt, że stado oszołomów n--------a 24/7 posty na fejsbusiu o LECZENIU albo o tym, że angielski sędzia UŚMIERCIŁ DZIECKO. Przeszkadza mi fakt, ze grupa
Widzę, że nie tylko swym ciasnym jak po praniu umysłem nie obejmujesz definicji leczenia, ale również nie ogarniasz kim jest "homo sovieticus". Głupich nie sieją, ale musisz wiedzieć, że do antyszczepionkowców i innych, intelektem pasujesz jak ulał. NIE POJMUJESZ dlaczego akurat ten przypadek był wałkowany przez tyle czasu w mediach i tu jest pies pogrzebany. Z tego stanu wynika już potem reszta twojego bełkotu. Potem taka swołocz płacze,
Plujesz, wyzywasz, miotasz się, piszesz, że nie rozumiem tego i owego, jakby miało to w jakiekolwiek sposób wpłynąć na twoją rację. To tak nie działa. Na mnie na pewno nie, ale jeśli masz się z tym czuć lepiej to sobie przynajmniej trochę ulżyj xD. Dzieciak był trupem i żaden Bóg ani Kaczyński tego nie zmieni.
xD A co ma do tego Bóg? Jedyne co potrafisz to w--------ć do szufladek. Tak właśnie czynią wąskie umysły. Pomogę ci, bo nawet trochę mi cię szkoda:
Ludzie są zbulwersowani, bo państwo siłą wpieprzyło się w kompetencje, które od zawsze należały do rodziców, kapujesz? To nie urzędnik powinien decydować co jest dobre, a co złe dla dzieciaka, jeśli rodzice są żywi i poczytalni. Pół biedy, gdyby odłączyli go od
PS. W Boga wierzyły takie głąby jak np. Albert Einstein, ale pewnie dla takiego tytana intelektu jak ty, to nikt szczególny. Nie napierdzielali cię po głowie czymś ciężkim w dzieciństwie czasem?
@Paul_Proteus:
Tu chodzi o to, że decyzja rodziców była sprzeczna z decyzją lekarzy. Jednym słowem, jakieś jełopy bez szkoły postanowiły się kłócić z ludźmi o zawodzie lekarza w kwestiach leczenia. I wbrew temu, co p--------z, że dzieci są własnością rodziców, takie spory są w UK rozwiązywanie całkiem sensownie - przez sąd, który na drodze rozprawy, musi zapoznać się z obiema stronami, opiniami biegłych
Po pierwsze: mam nadzieję, że kiedyś ktoś postanowi zlitować się nad tobą i nie pozwoli byś dalej żył cierpiąc z tak brzydką mordą xD
Po drugie: wolność jednostki, w tym wolność do podejmowania własnych, błędnych decyzji jest ostoją zachodniej cywilizacji. Oczywiście azjatycka swołocz z ZSRR tego nie rozumie i bezpieczniej czuje się, gdy car/partia/Putin trzyma go mocno za
@Paul_Proteus:
Serio na tyle cię stać, człowieku? xD Zlituj się, bo nawet mi się po takim gównie nie chce dalej czytać. A twój czas jest nic nie wart, bo jedyne co piszesz w kółko to p---------e o komunistach.
Zauważ, że wszystko logicznie spójne z twoją "argumentacją".
Ja się nawet trochę postarałem i rzuciłem czymś więcej niż nazwanie cię zaślepionym nienawiścią, widzącym w dwóch kolorach ograniczonym troglodytą. Nazywasz kogokolwiek chłopem z podupadłej sowieckiej wsi a zaczynasz wypowiedź od parafrazy zdania "a ty masz brzydką mordę" xD. Chłopie, gdybym chciał cię w jakiś sposób obrazić to dostarczyłeś tu tyle materiału, że mógłbym się nad tobą pastwić kilka godzin, ale sądzę, że jesteś w wieku gimnazjalnym/licealnym i skrajnie