Aktywne Wpisy
Prime_Show_MMA +275
Uwaga WYKOP.PL! Jako Federacja Prime Show MMA chcielibyśmy się z Wami serdecznie przywitać. Z tego konta przekazywane będą dla Was ekskluzywne treści i newsy ( ͡° ͜ʖ ͡°) odnośnie Naszej Federacji.
Jest to oficjalny profil Federacji.
Prosimy @Bezi77 o potwierdzenie legitności konta.
Zostawiajcie obserwacje, więcej informacji na temat PRIME 8 w poniedziałek. Przewidujemy także różne konkursy, dlatego prosimy o dużą aktywność.
#famemma #primemma
Jest to oficjalny profil Federacji.
Prosimy @Bezi77 o potwierdzenie legitności konta.
Zostawiajcie obserwacje, więcej informacji na temat PRIME 8 w poniedziałek. Przewidujemy także różne konkursy, dlatego prosimy o dużą aktywność.
#famemma #primemma
Czym zmyć hennę z dłoni? Nie polecam nakładania na włosy bez rękawiczek xD #mirabelkopomusz #kiciochpyta
https://youtu.be/umHpbmILzsw
#streetwear #buty #yeezy #modameska
@WujekRada: no chyba nie do końca ( ͡º ͜ʖ͡º)
Moglibyście się wysilić i zamiast wklejać tekst modny w erze demotywatorów 2009 wymyślilibyście coś ciekawszego. Podam przykłady:
- Miałem te buty w rękach i uważam, że jakość użytego materiału nie jest współmierna do ceny
- Nie podoba mi się tak odważna bryła i taki odcień bieli
Ale widzę, że złożenie konstruktywnej krytyki przewyższa wasze zdolności intelektualne i zamiast tego wolicie przepisać oklepany tekst, by razem z równie ograniczonymi
Komentarz usunięty przez autora
Bardzo dziekuje ze pokazales co to znaczy konstruktywna wypowiedz. Szkoda ze tak prymitywnie mnie obrazasz ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
@cgyp: To było bardzo łagodne opisanie osób, które codziennie piszą identyczne komentarze. Na górze po prawej stronie masz krzyżyk i tam możesz zablokować tag. Zrób wszystkim przysługę i skorzystaj z tej opcji. Chyba że plusiki za równie „zabawne” komentarze są dla ciebie ważniejsze, wtedy nawet nie chce mi się tego komentować
+ nie odniosłeś się do merytorycznej części mojego komentarza, więc nawet nie
Ślieczne są ale nie stać mnie
Komentarz usunięty przez autora