Wpis z mikrobloga

Ostatnio jeden z #mikrokoksy pytał się na tagu o kofeinę i gdzieś w komentarzu napisał, że właściwie wszystkie kofeiny mają 200mg kofeiny w tabletce.

Trochę mnie to zaciekawiło, no bo przecież najpopularniejsza z KFD, której używam ma 100mg. Jakie było moje zdziwienie, gdy dowiedziałem się, że przez ostatnie półtora roku biorę 600mg zamiast 300mg. (°°

#silownia #mirkokoksy #uraktrenuje
  • 10
@urak666: Kurła no po takich ciężkich sterydach problemem będzie wrócić do normalności. Kofeinę w takich dawkach należy przyjmować w cyklach, 2 miesiące on i 2 miesiące off, żeby organizm się nie przyzwyczajał. No i po braniu koniecznie odblok, żeby OUN mógł prawidłowo funkcjonować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@urak666: Stary ja miałem kiedyś tak, że członek rodziny mi grzebał w suplementach i miałem je poprzestawiane, a zawsze są ułożone w szufladzie w konkretnej kolejności - takie umiłowanie porządku i symetrii. Przez 2 dni zamiast D3 brałem właśnie kofeinę (kto ma te suple z kfd to wie, że kolor jest bardzo podobny ( ͡° ͜ʖ ͡°)) i tak sobie myślę - kurczę trochę pobudzony jestem. Dopiero