Aktywne Wpisy
Bipolar- +26
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
"Jestem skrajnym seksistą i uważam, że kobiety są znacznie głupsze, słabsze, mniej zaradne i nigdy nie dorównają w czymkolwiek na równych warunkach".
Można też powiedzieć:
"Uważam, że kobiety potrzebują parytetów, specjalnych szkoleń, stypendiów i miejsc pracy skierowanych tylko dla nich, ŻEBY POTEM BYŁY TRAKTOWANE NA RÓWNI Z MĘŻCZYZNAMI, KTÓRZY TYCH PRZYWILEJÓW NIE MIELI".
W obu przypadkach ostateczny wniosek jest ten sam: kobiety są głupsze i słabsze, więc dorównać mężczyznom mogą tylko przez specjalne traktowanie, gdyż inaczej sobie nie poradzą".
Ja oczywiście jestem antyseksistą i dlatego krzywo patrzę jak ktoś chce wprowadzać parytety czy jakiekolwiek przywileje dla kobiet, bo nie lubię gdy ktoś tylko z powodu płci nazywa kobiety "głupimi idiotkami, które nie radzą sobie same w życiu", lub chociaż to sugeruje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #takaprawda #bekazlewactwa #pasjonaciubogiegozartu #feminizm #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
@Lawrence_z_Arabii: Neguje jej wpływ, ponieważ nie przedstawiłeś żadnych dowodów.
@johny-kalesonny: Skoro jest planowane na wiele lat, to mają w tym swój udział również inne czynniki i nie można określić bezpośrednich powodów tego stanu rzeczy.
Przecież nic takiego w tym badaniu nie napisano. Napisano, że stereotypy się osłabiły,