Aktywne Wpisy
Buchomodozor +198
Wkurza mnie kupowanie wody. Od dwóch dni napełniam butelki po cisowiance kranówą, która rzekomo różowej nie smakuje, jak na razie zero podejrzeń.
#heheszki
#heheszki
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 31 lat i od 3 miesięcy regularnie zdradzam żonę z koleżanką z pracy.
Nie mam żadnej bliższej, zaufanej osoby, której mógłbym opowiedzieć o tym fakcie. Uznałem, że chociaż tutaj wyleję to, co we mnie kipi i krzyczy o "ujawnienie".
Od 3 lat mam żonę,a wspólny związek trwa od ponad 8. Wszystko trwało latami wręcz wzorowo - idealnie się dogadywaliśmy, spędzaliśmy wspólnie czas, chodziliśmy na różne wydarzenia i razem
Mam 31 lat i od 3 miesięcy regularnie zdradzam żonę z koleżanką z pracy.
Nie mam żadnej bliższej, zaufanej osoby, której mógłbym opowiedzieć o tym fakcie. Uznałem, że chociaż tutaj wyleję to, co we mnie kipi i krzyczy o "ujawnienie".
Od 3 lat mam żonę,a wspólny związek trwa od ponad 8. Wszystko trwało latami wręcz wzorowo - idealnie się dogadywaliśmy, spędzaliśmy wspólnie czas, chodziliśmy na różne wydarzenia i razem
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Warto? Macie jakieś uwagi co do nich?
Mam trochę postawy i wagi, więc na pewno wolałbym coś porządniejszego.. chociaż przyznam, że na nim spojrzałem na ceny, to myślałem, że bliżej 500zł się zamknę niż 700 i to + ochraniacze.
#rolki
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Cena - 799 była startowa, 700 to już po obniżce. W tym samym sklepie mają RB80 pro 2017 za 850, więc może do 750 też by opuścił - dużo się rózni wyposażenie?
co pierwsze mi się rzuca w oczy
a.. bo ja wiadomo, na początku to ostrożna nauka, ale jeśli mi się spodoba, to patrząc na inne formy ruchu i komunikacji, możliwe, że będę chciał zmienić kółka na większe np 90mm.
Czyli teraz - jednak lepiej ten basic 80 za 700zł z uwagi na możliwość zmiany szyny, czy myślisz, że w ogóle nie ma sensu o tym myśleć na początku? Lub też rb80 pro są na tyle
Chyba, że gdzies znacznie taniej, to wtedy będę miał dylemat lub pogadam ze sprzedawcą ;)
Nooo - recka rb80 pro zachęcająca
@maur: daj pan spokój z basicami w tej