Aktywne Wpisy
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
noipmezc +3
wpisujcie wasze ulubione batony
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Przecież oni przesrali
@Tison: To pojedź sobie do Wietnamu i zobacz co z nimi zrobili. Do dzisiaj są skutki używania Agent Orange i innych dioksyn bo nie mogli sobie poradzić w dżungli. Czyste s-----------o, wszędzie trzeba łapy wpychać.
@Tison: To nie były leki, a środki chemiczne do zwalczania dżungli, czyszczenia jej z roślinności bo nie mogli sobie poradzić z ukrywającymi się Wietnamczykami i innymi, którzy byli dobrze przystosowani i strzelali do nich jak do kaczek. Skutkiem tego były masowe choroby ludności cywilnej, skażenie gleby, wód gruntowych i rodzenie się dzieci potworów przez lata nawet po wojnie.
Czyste s-----------o działać w
@Tison: Spoko, to daj się zniszczyć, swoją rodzinę i miej dzieci potwory bo ktoś chce za wszelką cenę umocnić swoje wpływy. Fajnie tak się mówi obserwując z boku, a nie ponosząc cenę tych działań. Zrzuć sobie na dom b---ę atomową i wcześniej podpal się napalmem.
Hitler też chciał dobrze
Super humanitaryzm xD A teraz mają czelność