Wpis z mikrobloga

@henrykxx56: Izrael sam taką atmosferę robi, że w Polsce jest antysemityzm. W 1968 roku miałem w tedy 14 lat i u moich rodziców wynajmował Pokuj Żyd o nazwisku Szenicer był grabarzem w Warszawie na cmentarzu Żydowskim i nie raz rozmawiałem z nim i na cmentarzu bywałem Żydowskim. I dużo szczegółów mógłby powiedzieć i udowodnić, że tego człowieka znałem i bywałem na cmentarzu. Ale to był inny człowiek od dzisiejszych Żydów. W tedy była wojna i jego synowie walczyli na wojnie i opowiadał mi jak wyglądała wojna Arabska i wojna w Polsce a ten Żyd znal sześć języków obcych to już po tym można było poznać, że musiałem go znać. A dziś jestem po 60 dziesiątce i to, co robi Izrael nienawidzę go łamie całą prawdę. Tak to wygląda jak by chciał przejedź ziemie Polskie i oczernia przed całym światem. Rząd polski nie powinien ufać Izraelowi żeby nas tak szykanował przed całym światem. Bo to nie są przyjaciele Polski chyba, że Polska uważa Izrael za takich samych przyjaciół jak Niemcy czy Rosjan to wtedy uwierzę. Rząd polski chce Polskę stracić to niech dalej trzyma stosunki Izraelsko-Polskie a Ameryka prędzej pomoże Izraelowi niż Polsce. Ameryka pomogła przeciwko Palestynie i zaatakowała Syrie. Polski rząd zrobił ustawę IPN i dlaczego Izrael zaatakował Polskę, że ta ustawa mówi, że to są obozy Niemieckie a nie Polski. A Ameryka chce wprowadzić ustawę, 447 która może zniszczyć Polski kraj i o tym wiedzą Amerykanie jak i Izrael, bo mają złe zamiary do Polski. Jak by się do mnie zwrócił, jaki bądź Żyd Izraelski to nie musze wchodzić na cmentarz Żydowski a upłynęło 50 lat jak tam byłem ostatni raz i pamiętam szczegóły i przykłady bym dał, co tam się znajduje? I tylko mogę powiedzieć jedno żeby Żydzi Izraelscy byli tacy jak ten pan Szenicer, którego szanuje i pamiętam go. To ani Polska czy Izrael by nie musieli się martwić i wrogów by nie było. Nie wiem jak tak dalej pójdzie, ale na dzisiejszy dzień tylko widzę jedno, że dojdzie do wojny między Izraelem a Polską. Ale o rządzie Polskim powiem jedno, że nami rządzą idioci, którzy są pazerni na pieniądze i to nas zgubi Polaków. Jestem Polakiem chorym na raka a chciałbym jeszcze raz być na tym cmentarzu, żegnam.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach